Az a függőségem, hogy az interneten veszekszem másokkal. Milyen munkát kellene keresnem, amiben ezt hasznosíthatnám?
Marketing-Call Center-es. ;)
Habár ha ott visszafeleselsz a k*rva anyázásra, akkor lehet repülsz onnan.
Ismerős érzés:D
1es, szép ez a rosszindulatú ítélkezés, de el kell, hogy keserítselek, lehet az embernek kiegyensúlyozott baráti kapcsolatai, párkapcsolata, családja és munkája emellett. Leginkább a rendes hobbi az, amit felél ez az időtöltés.
De amúgy én is adnék egy ilyesféle munkát:D
Szerintem is, jellemzően kisebb online marketing cégek, 100% hogy vállalnak ilyen jellegű forgalomnövelést. Ehhez azonban először ki kellene képezned magad online marketingessé: social media manager, szövegíró stb irányt tudnék elképzelni. Tehát itt a tanulás a kulcs.
Az ügyfélszolgálattal is egyetértek, annyi kiegészítéssel hogy szerintem bármilyen ügyfélszolgálaton jól jöhet ez a tulajdonság. Egy ideig kordában kell tartanod de 1-2 tapasztalattal, ha néha elkezded oltogatni az ügyfelet, a kutyának nem tűnik majd fel. Mások meg addigra pont kiégnek... ha szerencséd van, van chat csatorna is ahol méginkább élvezni fogod ugyanezt. Tehát itt a türelem a kulcs.
Egyébként meg, hacsak nem trollkodásból írtad ezt ki, tök jó önismeretről tanúskodik a kérdés.
Nekem 10-en pár évembe került mire rájöttem, hogy olyan melót szeretnék ahol nem kell beszélgetni senkivel, max néha chat, nyugodtan ülhetek otthon, bármilyen zenét hallgathatok, néha belefér 1-2 sör is. (Azelőtt ugyanez volt a hobbim :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!