Át lehet menni a lélek sötét éjszakáján? Veled már történt ilyen? Te már átjutottál rajta?
Valaki megirja hogy mi a lélek sötét éjszakàja?néztem videokat de még igy se vilàgos..
Nekem lehet màr volt?nagyon sok traumàn mentem ketesztül..és mikor ilyen sötétbe voltam és hogy nincs mit veszitenem elmondtam 9-12éves multam magamba cipelt fàjdalmait akkor kezdtek velem furcsa dolgok lenni..
Rezegtem ugy hogy màr nem aludtam csak feküdtem és éreztem a rezgést meg hangja is volt..alulrol jött fejem bubjànàl tàvozott..
Ez 3szor volt velem és azota sem.meg szàmsorokat làttam és 618volt az enyém..mikor felolvastam akkor meg a hàtam rezgett..néha a szivem nagyon màshogy dobog ..
De decembertől jobban éreztem dolgokat viszont miota megkérdeztem azt aki elinditott nàlam mindent de semmire se vàlaszolt igy megint ahogy elvesztettem a reményt elkezdenek tünni a jelek..talàn mert megint nincs mibe hinnem..azok a jelek jöttek hogy lélektàrs -ikerlàng..az életem mint egy mese amit kommenteltem amire gondoltam amit kimondtam dokszor megtörtént (pl.mi lenne ha 30év mulva talàlkoznàl apàddal?vokt egy ilyen kérdés és kommenteltem..erre 30éves lettem megjelent az életemben 😲)kihallok tv emberek zene dolgokat ami nekem szol..vagy csak kimondok vmit pl.tegnap turàn hogy miért nincs pad ezen az utszakaszon..és amint kimondtam a szerpentinnél fordultunk és ott volt egy pad-a hugom meg akik màr ismernek viccelődnek "boszi vagy"..
Ha valaki tudja mi a lélek sötét éjszakàja mondja el nekem?
A padlóról csak a fel az irány.
A legbeszűkültebb tudatállapot már csak tágulhat.
Én is elmegyek egy reikarnàcios utazásra hàtha emlékszek arra amire most nem nem a mult életből hanem esti chetelésből.vmit vàlasztanom kellett..de sorra hoztam rossz döntéseket félelemből..
Miota elengedtem dolgokat és megbocsàjtottam magamnak és màsoknak azota jobban làtok hallok..(lehet nekem már akkor ott volt a lélek sötét éjszakàja?)hiàba jàrok életmodtanàcsadohoz csak havi 30al vagyok kosebb de a problémàmon nem segit..nem gyerekkori az elakadàs a traumàim 30felett kezdődtek..mert nem mertem a szivemre hallgatni..és mikor mertem volna meg kaptam 1000akadàlyt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!