Ha jobban vonz a démoni, sötét erő, a sötétség, meditáció alatt is inkább kerülök egy sötét ürességbe, mint valami nyálas fényalagútba, de az igazság bajnoka akarok lenni, a gyengék, védtelenek, jók megmentője, akkor én mi vagyok démon vagy angyal?
"az igazság bajnoka akarok lenni"
Ki igazságának bajnoka lennél?
A te igazságodé, vagy pedig azé, akiét épp megváltoztatni akarod?
.
Hogyan győznéd meg a te igazságodról a tömeggyilkost, akinek igazsága szerint mindaddig nem tömeggyilkos ő, míg el nem kapják és rá nem bizonyítják?
Ne akarj az abszolút igazság bajnoka lenni mindaddig, míg nem tudod definiálni.
.
A te egyik válladon angyal, a másikon ördög tanyázik, úgy, mint mindenkén.
Ugyanúgy, mint bárki, te sem tudod eldönteni, mikor épp melyik súgását tartod igazságnak.
ember vagy.
Ha az űrt az ürességet keresed akkor gondolom nem véletlen sötétséget látsz.
Nem negatív érzést ébreszt hanem mély nyugalmat.
Ha az űrt az ürességet elképzeled általában az fekete néhol fel fel villanó fénypontokkal. Ha a Mélyt a Mélységet megint csak sötétséget látsz.
A fény mint a nap, vagy flshbang sokszor fájó tud lenni. Nem ahhoz vagy szokva (s szerintem senki sem ahhoz szokott)
Ha meditálsz és eléred azt az ürességet, majd megjelenik egy fénygömb az lehet az a fény amire szerintem #4 gondolt. Az valami isteni érzés....
"az igazság bajnoka akarok lenni, a gyengék, védtelenek, jók megmentője"
Az igazság relatív.
A gyengéknek, védteleneknek, csak támogatás kell, ha kérik vagy igénylik.
A jókat meg sokszor nem kell megmenteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!