Valakinek sikerült már megfejtenie,hogy hol élhetett előző életében?
Koragyerekkorban bevillanó kepekből, későbbi erős vonzódásokból, vágyódásokból érdeklődési körből, nagyon határozott szinkronicitásokból (véletlenekből), illető nyelvre vonatkozó erőteljes tehetségből, affinitásból.
Regressziós analízisből.
Több ismerősöm is van, akik képesek bárkinek látni bármilyen előző életét.
Én "csak" érzékelem, de engem sose érdekelt a hol.
Nem az USA-ban éltél előző életedben.
Fú épp ezaz, hogy nekem nem sikerült. És idegesít, mert volt, hogy szerintem olyan hellyel álmodtam. Egy tájat láttam, egy tisztást egy erdőben. Mikor felkeltem, midnenáron tudni akartam, hogy hol van, fel se merült bennem, hogy lehet hogy csak álmodtam. Tiszta honvágyam volt, még vissza akartam menni. Úgy belelovaltam magam, hogy rágugliztam meg minden.
Persze nem találtam semmit, és ez jól felidegesített.
Nem lennék meglepve, ha valami előző életbeli hely lenne az.
Ilyenkor meg mindig arra gondolok, hogy ha esetleg az is volt, lehet hogy már nincs is meg az a hely, vagy máshogy néz ki. Na ez még meginkább letör. Konkrétan gyászos hangulatom lesz tőle.
Ezek miatt valahol megértem, mikor nem ajánlják ezeket az utaztatásokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!