Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A vakok és a fogyatékkal élők...

A vakok és a fogyatékkal élők milyen karmát hoztak magukkal?

Figyelt kérdés

2023. febr. 6. 10:54
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
67%

Ez nem kínzás és büntetés, bizonyos okok miatt a lélek ezt megírja vagy elfogadja saját magának, saját maga nélkül nem is lehetne, így Isten nem kényszeríti. Az egész láthatatlan világ is ugyanolyan törvényi rend szerint zajlik, ahogyan a büntetőjog.

Örök pokol és sátáni pokol pedig nincs, illetve Lucifer nem gonosz. Ezért utálom az egyházat, miközben mégis istenhívő vagyok.

2023. febr. 9. 09:41
 42/49 anonim ***** válasza:
51%
Például médiumoktól tudom az alábbiakat és azóta én is médium lettem. Anyumnak azért van mozgásszervi-látásszervi betegsége is, mert előző életben kórházban súlyos hibát vétett valakivel és közben leláncolásom miatt eljátszotta magát fekvőbetegnek. Megkapta azt a jelenlegi életére, hogy már nem mozdul ki és segítségre szorul. Én pedig meleg lettem, amit szintén nehéz volt megélnie. A melegség is előírt életút, aminek több háttere lehet és több lélek együtt beszéli meg. (Mivel baráti-szerelmi kapcsolatok is előre meg vannak írva.)
2023. febr. 9. 09:45
 43/49 anonim ***** válasza:
23%

Büntetés-e, ha a diák évet ismétel, mert megbukott egy tantárgyból? Vagy jó? A tanarok felelősek érte? Vagy a rendszer? Áldozat a diák, mert elfogadta ezt a rendszert, ha el akarja végezni az iskolát, hogy sikeres legyen a nagybetűs Életben?

A cölibátus életfeladata annak, aki meleggé lesz.

2023. febr. 9. 10:07
 44/49 anonim ***** válasza:
100%
#43 mégis miért lenne életfeladat a cölibátus, a melegek nem szerzetesek hanem átlagemberek
2023. febr. 11. 19:18
 45/49 anonim ***** válasza:
51%
#44 mert a szodomia bűn. Amugy az aszexualisok is colibatusban elnek, nem kell szerzetesnek lenni xD. Nagyon vicces a tudatlanságod.
2023. febr. 11. 19:24
 46/49 SZücsöm ***** válasza:

45.

1. A reinkarnációnak nincs semmi köze a keresztény egyház vallásos dogmáihoz.

2. A homoszexualitásnak semmi köze nincsen az aszexualitáshoz tehát az általad használt összehasonlítás teljesen értelmetlen.

3. A cölibátus önkéntes lemondás, önmegtartóztatás, az aszexuálisnak nem kell önmegtartóztatást gyakorolnia mert ők ritkán vagy egyáltalán nem éreznek szexuális vonzódást mások iránt.

Tehát nem az aszexualitásnak semmi köze nincs a cölibátushoz azon kívül hogy "papíron" egyikük sem kufircol.

2023. febr. 12. 01:44
 47/49 anonim ***** válasza:
51%
46. Egyik szóröl sincs fogalmad. Szép munka:D
2023. febr. 12. 09:28
 48/49 SZücsöm ***** válasza:

47. "Az érveid hihetetlenül meggyőzőek voltak".

Ennek ellenére csak neked rákerestem a szavak jelentésére mert úgylátszik neked ez nem ment és jelenleg súlyos fogalomzavarban szenvedsz.

Az aszexualitás a szexuális irányultság egyik fajtája; olyan személyeket jelöl, akik ritkán vagy egyáltalán nem éreznek szexuális vonzódást mások iránt. Az aszexualitás NEM AZONOS A CÖLIBÁTUSSAL, az önmegtartóztató életmóddal, a szemérmes viselkedéssel vagy az impotenciával (nemzőképtelenség, merevedési zavar).

A homoszexualitás a szexuális irányultság egyik fajtája, amikor egy személy érzelmi és szexuális vonzódása kizárólag vagy főként azonos nemű emberek felé irányul.

A cölibátus (latin: cælibatus) tágabb értelemben a házasságról és a szexuális kapcsolatról való ÖNKÉNTES lemondás,[1] szűkebb értelemben pedig az ugyanezen célzattal tett vallási fogadalom a különböző vallásokban.

A reinkarnáció maga nem vallás csak egy "jelenség" ami különböző hitrendszerekben/vallásokban vagy létezik vagy nem. Így maga a reinkarnáció fogalma nem tartalmaz dogmákat arról hogy mi számít bűnnek.

Ha esetleg egy büdös lábu troll lennél ne fáradj a válasszal.

Ha nem akkor pedig csak akkor fáradj vele ha képes vagy egy értelmes érv, álláspont felálítására. Mert az egysoros véleményeid sajnos nem azok.

2023. febr. 12. 10:59
 49/49 anonim ***** válasza:
51%

Már érveltem előtte, tegyél fel uj lemezt.

TLDR.

2023. febr. 12. 11:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!