Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A vakok és a fogyatékkal élők...

A vakok és a fogyatékkal élők milyen karmát hoztak magukkal?

Figyelt kérdés

2023. febr. 6. 10:54
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
0%
Ez a fogyatékosság konkrétan előző életbeli lőfegyverrel történt öngyilkosságra utal, amikor a elsősorban a látó kérget éri a golyó.
2023. febr. 6. 18:46
 32/49 anonim ***** válasza:
0%
Nem feltétlenül kell rosszat elkövessen. Unokatesóm CFS-es (cisztás fibrózis, röviden tüdő beteg) ő például előző életében matróz volt és vízbe fulladt. Onnan jött vele ez a betegség.
2023. febr. 6. 19:32
 33/49 anonim ***** válasza:
16%
#32, és ezt honnan tudjátok? Nem cikizésből kérdezem; pusztán érdekel.
2023. febr. 6. 19:37
 34/49 SZücsöm ***** válasza:
66%

16 Én azért "zárnám ki"(költői túlzás) mert ha létezik a lélek akkor az nem anyagi. Tegyük fel hogy a lélek létezik sőt van valamiféle tudata. Az biztos hogy az a tudat máshogy működne mint az emberi, mert azt konkrétan az anyagi világ korlátai,törvényei szabályozzák.

Az hogy valaki/valami tanító jelleggel kap valamit az azt jelenti hogy az adott tudásra szüksége van mert a létezésében fel kell majd használnia.

De a lélek nem anyagi. A létezésének "környezete"/síkja/törvényei nem anyagiak.Nincsenek olyan külső,belső tényezői,hiányosságai, amikre szüksége lenne. Semmi se fenyegeti a létezésében, nincs mi diszkomfortot okozzon neki, nincs leküzdendő akadály, megoldandó probléma.

Lényegében nincs valós oka rá hogy a materiális létezésből bármit is "tanuljon". Főleg ha minden Isten része és a létezés fraktális felépítésű.

Hisz akkor alapból a létezés minden eleme magában tartalmazza az egészt csak "kicsiben". Ezáltal már a tapasztalások és minden létező tudás alapból megtalálható mindenben.

Ha nekem kéne tippelnem ha van lélek akkor nincs tudata és csak egy univerzális "törvény" miatt megy végbe a reinkarnációs folyamat.

Ha van tudata és nem "kötött" a reinkarnációs folyamat akkor pedig szimplán csak unja a nem anyagi létezést.

2023. febr. 6. 19:41
 35/49 anonim ***** válasza:
39%

#32: nem csak a direkt, aktív öngyilkosság számít öngyilkosságnak, hanem a passzív is, ha valamit elhanyagol az ember (pl. munkabiztonság, betegség) és amiatt hal meg.

Egy ilyen esetről íródott könyv feldolgozása ez a film:

[link]

2023. febr. 6. 19:47
 36/49 anonim ***** válasza:
0%

#32-es

Nem cikizésből, de volt visszautazáson.

2023. febr. 6. 19:50
 37/49 SZücsöm ***** válasza:
0%

33 Igazából a Virginiai egyetem ha jól emlékszem állításuk szerint több ezer bejelentésből több száz olyan esetet vizsgáltak ki ahol egy gyerek azt állította hogy vannak emlékei egy előző életből.

Ott is sokan azt állították hogy előző életükben hirtelen erőszakos halált haltak sokszor elég fiatalon. Ez azért lehet érdekes mert ezen személyek valahány százaléka születési deformációkkal vagy jobb esetben csak fura "anyajegyekkel" születtek meg pl: csonka kéz, deformálódott koponya, test két oldalán fura anyajegy, és ezek a deformációk korreláltak a gyerek "emlékezetében" lévő halállal. Apja munkagépe által ledarált kéz, sörétessel történő fejlövés, maroklőfegyver által történő lövés bemeneti és kimeneti nyílása (anyajegyek).

Persze ezek az állítások nem bizonyíthatóak mert csak szubjektív személyes tapasztalásból állnak, de gondoltam megemlítem mert nagyon hasonlít a 31,32 által leírtakhoz.

32. Amúgy az a baj a karma elméletével (is) hogy amint több életen át öröklődő karmáról beszélünk máris ellenőrizhetetlen a dolog.

Tegyük fel hogy az utaztatás nem csak az agy által projektált "ábránd" hanem egy valós már elmúlt élettörténet maradványa.

Így is elképzelhető hogy egy még azelőtti élet karmája vezetett az akkori fulladáshoz és még maradt belőle ami a következő életben már nem fulladásos halállal hanem CFS-el nyilvánult meg.

2023. febr. 6. 20:53
 38/49 Grimfox ***** válasza:
69%
Szücsöm, amikor ilyen problémákra utaztatják az embert, akkor általában több életet néznek végig az adott szálon. Nem tudom mennyire valós az élmény, mert az utaztatással kapcsolatban vannak fenntartásaim, de azt tudom, hogy egy lelkiismeretes utaztató végigmegy a dolog gyökeréig.
2023. febr. 6. 21:00
 39/49 SZücsöm ***** válasza:
54%
Elhiszem neked főleg mivel én nem voltam hasonlón. Csak a 32es hsz ből viszont csak annyit lehet megtudni hogy elképzelhető hogy a CFS a fulladásos halál okozata, de az adott történetből arra már spekuláció szintjén se tudtunk kitérni hogy a fulladás minek lehet a karmikus okozata.
2023. febr. 6. 22:42
 40/49 Grimfox ***** válasza:
54%
Pont ezért nem érdemes azon rágódni, hogy konkrétan mi volt a történés. Inkább azon érdemes gondolkodni, hogy most hogyan lehet megoldani, vagy együttélni vele.
2023. febr. 6. 23:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!