Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A vakok és a fogyatékkal élők...

A vakok és a fogyatékkal élők milyen karmát hoztak magukkal?

Figyelt kérdés

2023. febr. 6. 10:54
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
egy adot nézettel vannak problémáim. Szó nincs itt kevélységről. Isten akaratát követem és ő azt sugalja nekem kérdőjelezzem meg a karmát és a reinkarnációt mert 100százalékig megvagyok győződve róla h nem létezik
2023. febr. 6. 17:28
 22/49 A kérdező kommentje:
Vagyis inkább 100százalékig meggyőzött h nem létezik. Szóval bocsi, de tudom h a keresztények körében a sátán munkálkodik ezzel a teologiai felvetéssel. Semmi alapja a karmának éd nincs észerű érvetek mellete
2023. febr. 6. 17:31
 23/49 anonim ***** válasza:
75%
OK. Köszönjük az infót.
2023. febr. 6. 17:34
 24/49 A kérdező kommentje:
De azért még mindi érdekelne hogyan lesz valakiből vak meg fogyatékos ésszerű magyarázattal.
2023. febr. 6. 17:37
 25/49 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem csak simán keress egy tükröt, és tanulmányozhatsz egy fogyatékost.

Minden rossz -és bántó szándék nélkül írtam.

2023. febr. 6. 17:44
 26/49 A kérdező kommentje:
Akkora egy paraszt ge@i vagy. Eddig felsem tünt h valami bajom van, most h szóltam mindjárt fogyatékos vagyok. Gyere privátba és töltsünk ki egy intelligencia tesztet te gyökér. Az ilyen embereket szoktam tanulmányozni mint amilyen te is vagy. Az iyenek mint te előbb vagy utóbb megdöglenek rákba mert neketek/neked nem az Úr jelölte ki az utat hanem a másik Úr akinek az útján megtalálható minden féle betegség.
2023. febr. 6. 18:04
 27/49 anonim ***** válasza:
72%
Én is szeretlek :)
2023. febr. 6. 18:07
 28/49 A kérdező kommentje:
Én is egyébként😊
2023. febr. 6. 18:09
 29/49 anonim ***** válasza:
72%
En is hiszek Istenben, de en nem varok ezert jutalmat, inkabb felelosseget erzek emiatt. Az, aki hisz Istenben es megis rosszat cselekszik annak a bunei is nagyobbak. Ha pedig valami jot cselekszel azert hogy ezert Isten majd megjutalmazzon az nem jocselekedet hanem biznisz, a bizniszert pedig nem jar jutalom.
2023. febr. 6. 18:35
 30/49 Grimfox ***** válasza:
83%
A kulcsszó, hogy Te száz százalékig meg vagy győződve. És a kereszténységet követők szintén. Más vallások követői ugyanígy száz százalékban meg vannak győződve, hogy nekik van igazuk. Az ateisták szerint egyiküknek sincs. Most akkor kinek van igaza? Van e igaza valakinek? Ha valaki kijelenti, hogy igaza van, mert Ő ebben biztos, az bizony kevélység. Aki hiszi, hogy igaza van, és tényleg az istent szereti, az nem hívja ki mások véleményét, vagy hitét, hanem a maga hitének él. Volt szerencsém találkozni egy ilyen személlyel. Ő katolikus vallású volt. És az ő viselkedésében tényleg az látszott, hogy ő az istent szereti, nem önmagát, ezért nem másokkal vitázott a hitről, és az istenről, hanem egyszerűen a maga hitével, vallásával törődött, miközben kifelé a megkívánt tisztességes, és békés életet élte. Nem mások hitét kellene megcáfolnod, főleg nem a saját céljaid érdekében, hanem a magadét megerősítened. Amíg mások hitével foglalkozol, addig kétely van benned a sajátoddal kapcsolatban, avagy egyszerűen csak felszínes a hited, nem hatol le a szellemed legmélyéig. Amíg magadat kutatod, hogy hol hibázol, miben, és miért kételkedsz, addig előre jutsz. Ennek a kérdésnek a feltételével, és a kommentek közötti vitával épp az ellenkezőjét teszed annak, amit az istened elvár tőled.
2023. febr. 6. 18:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!