Mondanátok egy példát a karma bizonyítására amit saját szemetekkel bőrötökkel tapasztaltatok vagy megmarad továbra is városi legendaként?
10.
Igen te emlékszel rá a következőkre??
Ahogy írja az első, ha van is, az nagyon személyes és nem sokan hinnék el.
Részemről létezik.
Előző életemben öngyilkos lettem. Nagyon sokszor próbálkoztam sikertelenül, ami nyilván annak a jele volt hogy ezt nem kellene folytatni. De sokadjára csak megtettem, sikerült, ott voltam meghalva, elértem amit akartam. Húsz év szünet következett kb, ez alatt az idő alatt nem tudom hol volt a lelkem, vagy mit csinált, semmire nem emlékszem. De az előző életemből vannak bevillanásaim.
Végül 1996-ban megszülettem. Toxikus, beteg, túlféltő környezetbe születtem és gyerekkorom óta kapom a traumákat, furcsa életem van, semmiképpen sem szokványos.. Betegen születtem, aspergeres vagyok, kényszerbeteg, gerincbajos de szerintem még borderline is, bár az nem veleszületett baj.
Kemény dolgokon mentem keresztül egész életemben.
A munkám nagyon hasonló mint az előző életbeli személynek a munkája.
Kisugárzásom is olyasmi, szemszínem abszolút.
Egész életemben jelen van az erős öngyilkossági késztetés, aminek sokszor embert próbálóan nehéz ellenállni.
Tudjátok miért állok ellen?
Mert most vannak szüleim!
Előző életemben nem voltak szüleim, apám rég meghalt, meg se ismerhettem anyám meg direkt került engem.
Most ebben az életben vannak szüleim, és csak én vagyok nekik. Velük lakok és betegesen függnek tőlem, nem engednek önállósodni sem. Miattuk nem merem megtenni különben már rég megtettem volna de sokszor így is nehéz ellenállni... gondolom a karma azért adta őket hogy most a lelkem sikeresen végig vigyen egy életet. Afféle segítség képpen.
Emlékképek egyébéként álomban vagy dejavuban villannak be.
Kb így ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!