Az aki voltam előző életemben, most hol van?
úgy értem tudom ki voltam előző életemben és most az a lélek ami akkor benne volt az bennem van, és az előző személy meghalt már rég. akkor az azt jelenti hogy az az ember örökre ment a "vesztendőbe", a lélek várt egy kicsit majd én kaptam meg a lelket és ha nekem is lejár az időm akkor én is csak el leszek dobva mint valami gazdatest?
sajnálom ha nagyon betegen hangzik de szoktam ezeken gondolkozni néha.
kicsit magas és elrugaszkodott az egész.
A lélek amire gondolsz az most is itt van. Egyféle tudatos jelenlét, ami minden érző lényben közös.
A szokásaid és pl félelmeid mentek tovább. Ha most félsz a kutyáktól, akkor az azért van mert az előző életedben is féltél. Ha valamiért gyerekkorod óta szereted a rakott krumplit, akkor az előző avatarod is szerette az ilyesmit.
Ezek a tulajdonságok viszont változathatóak. Megszüntethetsz azonosulásokat, és újakat is létrehozhatsz - és ezek aztán tovább mennek.
Viszont ezek a változtatható dolgok nem lehetsz. Ami vagy igazán az örök és változatlan.
köszi a válaszokat. de akkor gyakorlatilag hol van most az az ember ha nem szűnt meg? a lélek már "kiment" belőle, és bennem foglalt helyet, az üres test az meg nem számít.
vagy nagyon hülyén fogom fel? bonyolult egy téma ez.
Nem olvastam el 2. kommentet.
Elnézést ezért.
Kérdező!
Az az ember megszünt. Már nem ember, hanem a föld része. A természet része lett.
Ne hívd "a lélek"-nek magadat. Magadról beszélsz. A lélek nem egy energia, hogy az ember éljen, hanem maga az élet és minden érzés. Te vagy a lélek, az emberi táskákat meg azért kapod, hogy tudj fejlődni amíg pici vagy a valósághoz.
Te kiváltál a mindenből. Elkezdtél fejlődni. Eljutottál a harmadik dimenzióig. Voálá. Rácsatlakoztál egy agyra. Éltél, használtad ezt az eszközt, majd az már nem bírta tovább, ahogy egy autó se a gyerek születésétől haláláig tart, és egy ház is több generációt bír. A test egy olyan eszköz, ami átlagban egy élet hosszt bír ki( hahaha). Ahogy az előző ilyen eszközöd már nem bírt tovább organizmusként funkcionálni,elkezdett leállni, majd szétbomlott, mint már a természet része, nem mint egy egymással kommunikáló sejthálózat. Te akkor csatlakoztál le erről az eszközről, amikor az már nem volt működőképes. Utána most itt van ez az eszköz.
De ha van kérdésed, írj nyugodtan.
Ahogy elődeim, én aw jövök vissza a kérdésedhez.
A Rómeó és Júlia előadása véget ért, a szerep a színpadon meghalt, de a színész nem. A színész felkészült a következő színi előadásra, és most Hamlet szerepében játszik.
A két szerep, Hamlet és Rómeó más, de játszhatja mindkettőt ugyanaz a színész.
Én valahogy így képzelem el.
Fóbiák legyőzében viszont hatékony eszköz lehet a regresszió. Pl. Ha valaki vízbefulladt előző életében és a mostaniban nagyon durva víziszonya van, ami már gátolja a normális életben, pl. nem lehet vele vízparton vakációzni.
Az okok regressziós felszínre hozatala, tudatosítása segít a fóbia legyőzében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!