Honnan tudhatnék meg többet arról hogy ki voltam elöző életemben?
Nagyon érdekel ez a téma, mert van egy furcsa tulajdonságom ami egész életemben elkisért, mióta az eszemet tudom.
Imádom a szelet, a viharos hideg szelet. Ilyenkor legszivesebben útnak indulnék, az arcomat szinte fürdetném benne. Tegnap este is kiálltam a teraszra és csodás érzés volt. Szeretek sétálni ilyenkor nem érdekel hogy milyen erővel fúj, csak megyek és élvezem hogy milyen erővel fújja az arcom, ahogy lökdös. Bolond lennék?
Az ismerősöm szerint lehet hogy valami hajós voltam elöző életemben. Honnan lehet erről többet megtudni?
Sehonnan, ezért ne higgy a mesemondóknak!
Ha ismernéd előző életed/életeidet, nem használna fejlődésedre.
A fizikai, és transzcendens(nem fizikai) csak látszólag különbözik, mert a nem fizikait kevésbé észleled, a tudatod a fizikaira fókuszál. De a fizikai sík eseményei ugyanúgy befolyásolják a szellemi sík eseményeit, mint ahogy fordítva is megtörténik. Mindettő egyetlen világ részét képezi, a különbség látszat. A mostani életben kell fejlődnie, mert ez az egyetlen élete, amit ez a tudata él. A következő önmagának ad előnyt, ha most fizikai, és szellemi síkon is tudatossá válik. A korábbi életek emlékei ebben nem segítenek. Ami hasznára válha, az ebben az életben keresendő.
A fentiekből következik, hogy nincs olyan fejlődés(valódi fejlődés), ami csak fizikai fejlődés. Ha a fizikai síkon érsz el eredményeket, valódi fejlődést, az a szellemmel együtt történik. Nem lehet elkülöníteni a kettőt.
Nem akarom az egyes kérdezőt skatulyázni mert nem ismerem a hitvilágát de általában akik a fejlődéses elméletet hozzák fel arra szoktak célozni hogy a fejlődés lényege/vég célja nem az hogy következő életedben "jobb karmádból" kifolyólag inteligensebb/szebb/erősebb stb. testbe szüless hanem hogy már a túlvilágon pozitívabb állapotba kerülj.(legyen az magasabb rezgés vagy bármi más ahogy nevezik ezt az elméleti "rang lépést")
Én ilyenkor arra célzok hogy a lélek ha lenne is tudata nem érez éhséget,vágyat,fájdalmat,szükséget stb. mert nincs fizikai teste.
Miért lenne szüksége fizikai tapasztalásra, és ha képes fejlődni miért a fizikai tapasztalás által fejlődne és milyen irányú fejlődés az ha az alap létezéséhez/valójához képest ennyire felesleges dolgokat tapasztal meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!