Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehetséges, hogy előző életemb...

Lehetséges, hogy előző életemben fiú voltam?

Figyelt kérdés

Olyanokat kérdezek akik hisznek a reinkarnációban, akik nem, kérlek lépjetek tovább.

Lényegében azért kérdezem ezt, mert úgy érzem a lelkem fiú. De nem vagyok transznemű, szeretek csinosan öltözködni, nem is szeretnék megváltozni, de belül annyira fiúnak érzem magam. Igazából már egészen kiskorom óta. Egyszer valakinek általánosban (körülbelül 9-12 évesen) azt mondtam, hogy meleg vagyok, mert a fiúkhoz vonzódom, mert azt hittem,én is fiú vagyok.Vagyis nem hittem, tudtam, hogy nem. Csak...nem is tudom. Nemtudom elmagyarázni. Lehetséges, hogy fiú voltam? Vagy ez valami más?

2021. aug. 5. 19:52
1 2
 1/11 anonim válasza:
60%
Nem minden transznemű öltözik a belső-neméhez. Szerintem ez nem kizárt dolog nálad. Nincs ebben semmi szégyen, ugyanúgy élheted tovább az életed. Nem kell semmi drasztikusat tenned, hogy transznemű legyél
2021. aug. 5. 20:05
 2/11 anonim ***** válasza:
Mit jelent az számodra, hogy belül fiúnak érzed magad?
2021. aug. 5. 20:13
 3/11 Grimfox ***** válasza:
100%
Az előző életed neme nem igazán befolyásolja a jelenlegi nemi identitásodat, ettől függetlenül könnyen lehet, hogy előző életedben fiú voltál. Az ilyesmi általában a nem megfelelően meghatározott nemi szerepek, nemi identitás nevelésének hiányából fakad. Amikor már az első tudatos megnyilvánulásoktól, 2-3 éves kortól észlelhető, hogy a gyerek ellenkező neműnek tartja magát, akkor lehet gyanakodni, hogy valami vagy maradt az előző életből, ami bezavar, vagy pedig a nemi kromoszómaképletben van valami bibi. Ritka, de nem példa nélküli, hogy valakinek nem páros, hanem három nemi kromoszómája van. Például férfiaknál az XYY meglehetősen agresszív viselkedést tud produkálni, míg az XYX alacsony tesztoszteron termelést, és "férfiatlan" viselkedést eredményez. Nőknél ugyanígy előfordulhat XXY képlet, amikor férfias lesz a nő, vagy éppen tripla X, amikor a nőiesnél is nőiesebb. De ezek a testen is meglátszanak. Nők esetén a fokozott tesztoszteron termelés egy ilyen nemi kromoszóma hiba miatt megnő, izmosabbak, szőrösebbek, férfias arányokkal rendelkezők lesznek. Magasabb agressziószint, férfiasabb viselkedés jellemző. Ha te teljesen nőies vagy, de mágis fiúnak érzed a lelked, az vagy a nemi szerepek meghatározásának hiánya, vagy nagyon ritka esetben tényleg az, amire gondolsz, valami töredék érzés az előző életedből.
2021. aug. 5. 20:16
 4/11 anonim ***** válasza:
89%

A lélek néha férfiként, néha nőként születik le ezen a bolygón emberként

Fontos hogy mindkét nemben legyenek leszületések, mert egyes tapasztalatok, -és leckék csak így tanulhatóak meg.

A lelkek nagyobb része sokkal jobban szereti, jobban vonzódik az egyik nemhez, az ahhoz tartozó szerephez, az adott nemre jellemző tulajdonságokhoz.

Amikor az ellenkező nemben születik le, -és sajnálatosan közrejátszhat a városok embertömegeinek auramegsértése- a lélek kis hibaként magával hozza a másik, az általa favorizált nem tulajdonságait, jellemző irányultságait.

Ez okozza a szexuális orientációs zavarokat, és ezért ezek nem is "gyógyíthatók", hiszen ez nem betegség, ez lélek által feleslegesen áthozott többlet információ.

Ez azoknál a lelkeknél fordulhat elő, akik inkarnációikat legalább 75%-ban az egyik nemet preferálva élik meg.

Nem gond, hozd ki a legtöbbet a helyzetből.

2021. aug. 5. 20:45
 5/11 anonim ***** válasza:
16%

ugye tudod hogy a reinkarnáció szerint te lehetsz fa vagy akár virág vagy bármilyen más növényzet szóval előtte ismerd meg a dolgokat mielőtt a tudatlanságodat hangoztatnád! valamint a reinkarnáció (megint csak a butaságodat és hozzá nem értésedet hangoztatod) olyan hogy te abszolút nem fogsz emlékezni az előző életedre nem emlékezhetsz mivel minden élet lényege hogy a mostani dolgokat tapasztald meg és a karma alapján ok-okozat szerint döntéseket hozz ami kihatással van a karmdára amivel tudsz reinkarnálodni hogy egy újabb életet megtapasztalj! végül elérj a nirvanaba nem lesz többé karmád istennel válsz eggyé mondhatni akár a nirvana nagyon de nagyon különbözik a mennyektől!

még valami a reinkarnáció miatt nem lehet neked belső "énképed" meg belső nemed hisz a lélek nemtelen ezt kellene felfogni ti idióta tudatlan hülyék!

a lelkek nem szeretnek semmit sem! a buddhista/hinduista lelket nem kell egybe mosni a a keresztény lélekkel teljesen más! a keresztényben az emberi léleknek van neme is mondhatni meg marad mivel minden lélek csak egyszer élhet azonban a keleti filozófiában a lélek nemtelen a lélek tiszta nincsenek szexuális vágyai ti idióták !!!

azt hiszitek hogy ha elolvastok egy nő cafe lapot akkor már kisujjatokból kirázzátok a buddhista dolgokat? ehhez évekig kell kutatni ti hülyék kőkemény filozófiát és teológiát kell tanulni hozzá hogy tudjátok...

4-es te egy undorító gyökér hülye vagy! ..... tök hülyeségeket hordasz össze miközben

reinkarnációról van szó de inkarnációról pofázol... vicc vagy :"DDD

a két fogalom teljesen más! az inkarnáció inkább a hindu isteneknél van míg a reinkarnáció az embereknél!

a reinkarnáció az újjászületést jelenti

az inkarnáció a megtestesülést! inkarnáció lehet akár jézus is mivel isten földi megtestesítője

de a saját lelked nem lehet inkaráció! mivel a lélek a halál után a samsaraba lép és reinkarnálodik! a két fogalom annyiban is különbözik hogy az inkarnálodott tisztában van múltjával és énképével míg a reinkarnélodott egyén egy tiszta lapú nem ismeri magát nem tudja ki ő minden emléke elveszett!

valamint a szexualitás a test képessége nem pedig a léleké mert a lélek örök és elpusztithatatlan!!!

ha van reinkarnáció kérdező akkor te valószínűleg egy állat voltál mert ember biztos hogy nem mert elég butácska vagy igen nagyba össze függ! vannak rangok a reinkarnációban!

növény

féreg

rovar

hal hüllő

emlős madár

ember

megtisztulás vagy akár buddha

ha rossz életet élsz akkor vissza léphetsz egy szintet is akár! valamint amilyen karmád van úgy fogsz megszületni... rossz? akkor olyan családba ahol nem szeretnek és a lehetőségeid is eléggé rosszak lesznek !

meg az emberi szint a leghosszabb szint! ha voltál is már ember akkor már megannyiszor voltál fiú lány szóval semmi köze neki ehhez! a lelked reinkarnáció közben megtisztul! csak a következményeit visszünk magunkkal a karmánkat!

2021. aug. 6. 00:58
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem. A lélek választ egy nemet, amiben reinkarnálódik végig. Abban éli végig az utat
2021. aug. 6. 01:38
 7/11 anonim ***** válasza:
6 ez nem igaz! a lélek nem választ hanem a karmája alapján kerül bele abba amit meg kell tapasztalnia!
2021. aug. 6. 01:50
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Vannak lelkek akik választanak, vannak akik nem választhatnak.

Sok lélek magának "állítja össze" a megtapasztalandó leckéket a leszületés előtt.

Az a lélek, aki elérte azt a szintet hogy emberként születhessen le a 3. denzitásban, már nem születik le állatként se növényként.

2021. aug. 6. 07:01
 9/11 anonim ***** válasza:
8 ez is téves! Ha olyan a karmánk akkor igen
2021. aug. 6. 14:08
 10/11 anonim ***** válasza:

Olyan szépen és finoman elmagyaráztad, hogy szinte biztos, te előző életedben egy erőszakos krokodil voltál.

2021. aug. 6. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!