Lehetséges, hogy azért van szar életem, mert egy előző életemben rossz voltam és reinkarnálódtam?
Első válaszolónak nagyon bölcs amit írtál.
Második válaszoló kicsit szűk látókörű vagy.Miért ne lehetne ? Igazából semmit se tudunk ,hogy miért van.
HA van reinkarnáció, akkor az akkori tetteid okozatai jelen vannak mostani életedben, (Karma)
Ez nem azt jelenti, hogy mostani pocsék életed az előzőkben vétett hibáid számlájára írhatod!
Mostani életed azért szar, mert lustaságod miatt nem változtatsz rajta.
Azért van, mert ilyen irányba alakultál.
Mindennek van lelke.
Még a pohárnak is van lelke. A lélek az életenergia, ami mindent egyben tart. De ne úgy gondolj a lelkedre, mint ami a tiéd. Nincs te, nincs én. Nincs te lelked, nincs én lelkem. Nincs elkülönülés. Csak a forma, a fizikai világ szintjén tűnik úgy, mert a testünk látszólag elkülönül. De csak látszólag, mert a fizikai világ mögött most is egységben vagyunk mindennel, ami csak létezik az Univerzumban. Tehát maga vagyunk az Univerzum.
Egyébként nem létezik rossz, ahogy jó sem. A dualitást az emberi elme hozza létre a gondolkodás során. Minden, ami van, az a teljesség része, tehát se nem jó, se nem rossz.
Két 56%-os is van. Rám gondolsz, vagy az elsőre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!