Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehetséges, hogy előző életemb...

Lehetséges, hogy előző életemben fiú voltam?

Figyelt kérdés

Olyanokat kérdezek akik hisznek a reinkarnációban, akik nem, kérlek lépjetek tovább.

Lényegében azért kérdezem ezt, mert úgy érzem a lelkem fiú. De nem vagyok transznemű, szeretek csinosan öltözködni, nem is szeretnék megváltozni, de belül annyira fiúnak érzem magam. Igazából már egészen kiskorom óta. Egyszer valakinek általánosban (körülbelül 9-12 évesen) azt mondtam, hogy meleg vagyok, mert a fiúkhoz vonzódom, mert azt hittem,én is fiú vagyok.Vagyis nem hittem, tudtam, hogy nem. Csak...nem is tudom. Nemtudom elmagyarázni. Lehetséges, hogy fiú voltam? Vagy ez valami más?

2021. aug. 5. 19:52
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
5-ös, bocsánat, hogy buta és tudatlan vagyok, igazából csak mostanában tájékozódtam a reinkarnációról, mostanában olvasgattam róla, gondoltam összekötöm vele ezt az érzést. De akkor tévedtem. Igazából egy szimpla "nem lehetséges" válsz is megfelelt volna. Ha előző életemben növény rovar vagy állat is voltam, nagyon jól csináltam, mert a mostani életem nagyon jó. Még ha buta is vagyok. Bár lehet ezért jó🤔
2021. aug. 6. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!