Ki lehet valahogy deríteni hogy ki/mi voltam, milyen körülmények között éltem előző életemben?
Lényegébe akárhol is volt a lelked ezelőtt az nem te voltál. Máskép épült fel az agyad, a hormonháztartásod és a nevelésed. Szóval lehet teljesen ellentétes személy voltál. Ezért megállapitható hogy nem te voltál.
De mi tereljük a sémát más útra. Mivan ha a lélek és a test szimbiozisba él? Azaz a lélek külőn élőlény, de nélkülünk nem tud fejlődni, mi meg élni nélküle. Azaz ha valami is távozik belőlünk a halál után az nem mi vagyunk.
Elég dark gondolat.
Utolso nincs ilyen mondas.
Mellesleg veszelyes az elozo eletunk, persze kivancsiva teszi az embert, de tenyleg ha nincs felkeszulve ra a lelked es nem vagy azon a szinten lelkileg nem fogod megtapasztalni egy darabig.
Nekem sikerult latnom talan 5-6 ilyen esetet az elozo eleteimbol.
De igazabol ez tenyleg gyakran kart tesz az emberben. Foleg annak a tudata hogy pl a szuleid lehet hogy a tesvereid voltak... vagy mas.... na errol beszelek. Ezt a mai lelked nem tudna feldolgozni. Vagyis jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!