Honnan tudhatnék meg többet arról hogy ki voltam elöző életemben?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekel ez a téma, mert van egy furcsa tulajdonságom ami egész életemben elkisért, mióta az eszemet tudom.
Imádom a szelet, a viharos hideg szelet. Ilyenkor legszivesebben útnak indulnék, az arcomat szinte fürdetném benne. Tegnap este is kiálltam a teraszra és csodás érzés volt. Szeretek sétálni ilyenkor nem érdekel hogy milyen erővel fúj, csak megyek és élvezem hogy milyen erővel fújja az arcom, ahogy lökdös. Bolond lennék?
Az ismerősöm szerint lehet hogy valami hajós voltam elöző életemben. Honnan lehet erről többet megtudni?
2022. jan. 18. 06:44
11/14 Grimfox válasza:
Maga a lélek nem fejlődik. Az ember igen. Egy roncs, aki a saját szenvedésébe merül, nem képes a szellemi életben elmerülni. A test, és a szellem halandó, ezért nem különíthető el. Együtt fejleszthető. A test fejlesztése nem az, hogy gyúrsz, vagy a testi vágyaidat éled, hanem hogy a testedet is a fejlődés szolgálatába állítod, ahogy az elmédet is. Mivel kell test, hogy valaki elérje a végső célt, a megszabadulást, ezért nem szabad hagyni, hogy a test, vagy épp az elme akadályozva legyen. Nem csak fizikai tapasztalás szükséges, hanem a halandóság tapasztalása. Ez testet, és szellemet egyaránt érint. A halandónak kell ráébredni a halhatatlanra, az időben korlátoltnak az időtlenre. A tapasztalás, és fejlődés az, hogy képzed a halandó lényed minden elemét, hogy alkalmasabb legyen megérteni, és elérni a halhatatlan részt.
12/14 anonim válasza:
reinkarnációs hipnózis
például Brian Weiss foglalkozik vele, van meditáció is, amit ő használ a hipnózishoz. olvasd el a könyveit előbb.
13/14 anonim válasza:
Komolyan elhiszi valaki ezt az újraélledő dolgot? Ezt csak kitalálták, hogy biztassag magukat az emberek, hogy majd a következő életemben máshogy csinálom.
14/14 anonim válasza:
Igazából nem mindegy? Olyan baromság ilyeneken vitatkozni, hogy most isten van, lélekvándorlás van, az hogy van, van-e bármi egyáltalán stb. Ezt úgysem fogjum megtudni, csak ha meghaltunk és nem hiába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!