Az aki voltam előző életemben, most hol van?
Figyelt kérdés
úgy értem tudom ki voltam előző életemben és most az a lélek ami akkor benne volt az bennem van, és az előző személy meghalt már rég. akkor az azt jelenti hogy az az ember örökre ment a "vesztendőbe", a lélek várt egy kicsit majd én kaptam meg a lelket és ha nekem is lejár az időm akkor én is csak el leszek dobva mint valami gazdatest?
sajnálom ha nagyon betegen hangzik de szoktam ezeken gondolkozni néha.
kicsit magas és elrugaszkodott az egész.
2023. jan. 23. 15:28
21/24 anonim válasza:
Szerintembez úgy működhet kb, mint egy ruha csere. Tönkremegy a ruhád. Szeretted, megszoktad, de le kell cserélni. A levetett ruha csak egy eszköz,a viselője nélkül csak egy darab anyag. A személyiséged, lényed, lelked, mindenami benned a leg lényegesebb, az nem fizikai dolog, az benned van, az vagy temagad, és majd ha újraszületsz, kapsz egy új ruhát. ( testet.)
22/24 anonim válasza:
Így van. Példázattal élve, a ruhád a fizikai tested, a fizikai tested meg a lelked. Te kibújsz a ruhádból, az olyan mintha kibújnál a fizikai testedből. Aztán felveszel egy másik ruhát, de a fizikai tested ugyanaz marad (tehát a lelked). Csak a burok változik, meg a helyszín ahova születsz, a lelked ugyanaz marad.
23/24 anonim válasza:
Az a baj csak ezzel, hogy ez a lélekvándorlás eleve egy nagy f*szság.
24/24 anonim válasza:
Én nem tudom miben hidjek.
Létezik e a lélekvándorlás vagy sem, de azért azt remélem hogy a halál után nem tününk el végleg, mert az azért elég para
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!