Tényleg addig születünk le ide amíg minden lehetséges helyzetet meg nem tapasztalunk?
Nem hiszel benne és kész.
És igen, ez egy értelmetlen kínzás.
Mégis mi az értelme ennek?
Fejlődsz?
Ok. És annak mi értelme?
A Világegyetemben semmi ok nem követeli meg, hogy fejlődjünk.
Így semmi oka nem lenne ennek a ciklikus kínzásosdinak és az ezúton történő fejlődésnek.
Ami pedig értelmetlen abban felesleges hinni.
2#, vagyok.
Pl meddig számoltál el eddig valaha? Nos én sokáig, de nem jutottam milliókig, trilliókig. :D Pedig te is el tudsz odáig számolni nem? Nos nem kell megtapasztalni, elég ha megtanultad, és éled a tudást. Nem kellett végig menj a tapasztaláson, hogy elszámolsz 8 milliárdig, anélkül is tudsz vele számolni való életben, mert már az ismereted meghaladta a hiedelem szintjét, mikor gyerek voltál, a tudás szintjét, mikor iskolában tanultad, és elérkezett a megélés szintjére, ahol tudod belül, és alap.
Persze sokan, de nem testben (inkarnáltan), hanem már korábban elérték.
De valóban nagyon sok a kevésbé fejlett lélek.
A Földhöz 22 milliárd lélek kötődik, de csak 8 van testben.
Szóval sokan lehetnek, de nem tudhatjuk. A nagy világnepesség miatt rengeteg a fejletlen is.
Nehéz lehet felismerni, akik a reinkarnációs ciklusuk végén járnak. Élik csendesen életüket, nem keresik a figyelmet, teszik a szeretetmunkát.
Akkor viszont ez így nem egy kínzás?
De az.
Úgyhogy én elterveztem, hogy kerül amibe kerül, én ide többet vissza nem jövök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!