Párommalegyüttlét után enyhe hüvelyi vérzést tapasztaltunk először azt hittem meg jött a havim vártam egésznap de nem jött meg a menszeszem. Másnap is vártam de szintén nem jött viszont este arra lettem figyelmes hogy barna folyásom volt!?
Fertőzés vagy gomba esetén a hüvely nyálkahártyája nagyon törékeny, a párod megsérthette aktus közben akkor is, ha nem volt durva. Lehet az oka gyulladt méhnyak is, ebben az esetben is mechanikai sérülésről van szó, de a gyulladás okát ki kell deríteni. Normál esetben ez nem fordul elő, akkor sem, ha nagyon vadultok. Még esetleg az jöhet szóba, hogy a ciklusod közepén voltatok együtt, és peteérés miatti pecsételő vérzést tapasztalsz.
Volt egyéb tüneted előtte? Krémesebb, darabos, furcsa színű vagy szagú folyás, viszketés, gyulladt, vörös, bedagadt kisajkak? Ez pl. gombára utalhat, és nincs mindig jelen feltétlenül, van, hogy csak menzesz előtt egy héttel jelentkeznek a tünetek. Olyan apró figyelmetlenség is okozhatja, ha mondjuk a párod nem mos kezet, mielőtt hozzád ér.
Használtál esetleg tejsavas irrigáló készletet? Vagy mondjuk pharmatex hüvelytablettát? Ezek is erős maró hatású anyagok, könnyen felborítják a hüvelyflórát, ha egyébként is gyenge az immunrendszered, okozhatnak közvetve vérzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!