Mondanátok egy példát a karma bizonyítására amit saját szemetekkel bőrötökkel tapasztaltatok vagy megmarad továbra is városi legendaként?
Ezek annyira személyes dolgok, hogyha leírnám, azt mondanád, hogy ez semmi.
Másnak semmi, az érintettnek nagyon fontos.
Korábbi életeimben tettem dolgokat jókat is, rosszakat is.
Ez a mostani életem ennek is az eredménye, az új lehetőségek mellett.
Mégis hogyan lehetne ebből neked bármi bizonyíték, vagy tanulság?
Nincs rá bizonyíték
Ha lenne az már világszenzáció lenne
Nekem még ezen az életen belüli karmáról van fiatalabb koromból megmaradt èlményem. Fiatalabb koromban fogszabàlyzóm volt, és egyszer hazafelé egy random idősebb csaj (akit látásból ismertem) bandázott a haverjaival a buszmegállóban. Mikor megálltam én is a buszmegben, köszöntem nekik, és nyomkodtam tovább a telefont. Hallottam hogy beszólogatnak nekem hogy “egyem meg a fogaidat, de szép fogad van”stb. Nekem ez nagyon rosszul esett akkor, kb 14-15 lehettem. Nehezen tudtam a következő napokban túltenni magam ezen. Elteltek az évek és mikor végzős középsulisként ugyanott vàrtam a buszt akkor egyszercsak megjelent ez a csaj, köszöntünk egymásnak és láttam hogy a legelső foga (szemfoga) hiányzik. Rögtön eszembejutott a történet, és kicsit hálás voltam a sorsnak hogy megmutatta nekem, hogy a karma igenis létezik. Nekem már szép fogsorom volt addigra. :)
Egyébként a csaj merő gonoszsàgból bàntott, sose ártottam neki, szóval ez simán rosszindulat volt a részéről, ezekszerint annyira mély rosszindulat hogy még a karma is válaszolt neki rá. Persze én nem adtam vissza neki a bántást, mert úgy gondolom nem az a megoldás, és valahol azt is tudtam hogy ő arra már rég nem emlékszik hogy kigúnyolt, szóval nekem elèg volt a tudat hogy láthattam visszakapta az élettől. Én azóta is nagyon odafigyelek rá hogy ne bántsak meg szándékosan senkit, főleg mások külsőjét nem szoktam degradàlni, mert könnyen vissza tud nyalni az a fagyi.
29N
7.
Én meg sok olyant láttam akinek semmi bántódása nem esett a gúnyolódásai után!
Ennyit erről !
Kevés az aki érdemes rá, hogy még azonos életben visszakapja.
A következő élet az általános.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!