Mit tegyek, ha nem tudom egyszerűen elsajátítani azt a spirituális körökben alapnak tekintett hozzáállást, hogy minden élőlényt egyenlően szeressek?
De az nem azt jelenti, hogy az őszinteségeddel megbántasz másokat.
Nem csak az a fontos hogy mit mondasz, hanem hogy hogyan mondod.
Nekem is lehet igazam egy csomó mindenben, de ettől még nem támadom le a másikat. Sőt, inkább meghagyom a hitében. Sokkal fontosabb ez, mint egymással harcolni. Úgyse fog engedni az igazából, csak ha jobb belátásra kényszerül.
Mondok példákat:
Kövér vagyok?
1. Kövér vagy!
2. Dagadt disznó vagy!
3. Felszedtél egy pár kilót, de szerintem le tudnál fogyni.
4. ...
És akkor még ott van az előadásmód, a hangsúly, a mimika, a testbeszéd, stb.
Az összhatás, hogy hogyan tálalod az őszinteségedet.
Úgy gondolod, hogy az őszinteséggel nem lehet megbántani másokat?
Lehet hogy őszinte vagy, de mondjuk ellenséges és goromba, és ez már bántásnak számít.
Aztán ha te kapod ezt másoktól, akkor kikéred magadnak, holott te is ugyanezt csinálod, csak nem veszed észre.
Kövérnek azt mondanám ha megkérdezi kövér e:
1. eset Kicsit kövér
"Csak max duci vagy de szerintem jól áll neked, ha így jól érzed magad maradj így, így is lehet mozogni jól érezni magad, sportosnak lenni
2. eset Nagyon kövér
Hát igen, de ha nincs betegséged akkor rendben van, ha jól érzed így magad, ha nem akkor majd lefogysz valamennyit, sok módszer van, ha úgy érzed már nem jó így majd gondolom utánanézel, szerintem a sok fizikai aktivitás a leghasznosabb hosszú távon, rövid távon a fogyókúra is beválhat.
Válts spirituális kört :)
Meg tudnád fogalmazni, hogy miért akarsz megvilágosodni? Mi vele a célod, mit óhajtasz ezzel elérni?
Annak, hogy Te valójában nem szeretsz senkit és semmit nagyon kicsi az esélye, ez sokkal inkább egyfajta elkülönülstégi vágy látszata.
Igen valószínű, hogy nem kívánsz azonosulni a világ jelenlegi zajlásával ami teljesen érthető és rendben is van. És ha így van, akkor ne is próbálj szeretni vagy útálni, mert neked az most nem vágyott.
Ha valóban az a célod, amit írtál- köddé válni és lebegni a semmiben- akkor afelé menj, azzal kelj, azzal feküdj, annak a módját keresd, és felejtsd el amit mások 'helyes útnak' tartanak!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!