Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szerintetek ezért visszavág a...

Szerintetek ezért visszavág a karma? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Úgy gondolom, a karma folyamatosan dolgozik. Ha teszek valakivel valami rosszat, előbb-utóbb a karma visszaadja ezt valahogy. Történt viszont valami és nem tudom, ha megteszem, akkor vissza fog e szállni rám a karma vagy sem.

Van egy lány ,,ismerősöm,, (tudom ki ő, de soha nem beszéltem vele és szerintem ő nem ismer engem). Ennek a hölgynek már vőlegénye van. Találkoztam egy régi fiúbarátommal, beszélgettünk és szóba jöttek a mostani lányok, a viselkedésük stb. Mondta hogy kevesebb, mint 1hét beszélgetés után az előbb említett lány több meztelen képet is küldött neki. Ebben a sztoriban én csak a párját sajnálom, aki kettőjük jövőjéért dolgozik keményen, ez a nő meg ezt csinálja a háta mögött. Azon gondolkodtam, hogy elmondom ezt a barátjának. Ő egy aranyos fiú egyébként, keményen dolgozik a céljaiért, nem ezt érdemli. Ebben az esetben az egyik félnek rosszat teszek, a másiknak meg nagyon jót. Mit gondoltok erről?

2023. jan. 6. 11:44
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Kérdező ez nem arról függ mit teszel, hanem attól hogy veled mennyire szeret szívózni az élet/karma

Velem volt olyan hogy egyszer belementem egy megcsalásba egy csók erejéig, amit a férfi kezdeményezett, neki volt barátnője. Tőlem még aznap elloptak egy értékes dolgot, ők azóta is együtt vannak, a lány nem tudja hogy mi történt, nem történt velük semmi rossz….

A férfi mindenféle gátlás nélkül gondolkodás nélkül megcsalta velem a barátnőjét, amibe én egy pár perc erejéig belementem, aztán leállítottam. Engem még aznap durván megkárosított az élet, ők meg élnek vígan együtt azóta is.

Na így működik a karma.

Ha már a megcsalás a téma

2023. jan. 7. 20:03
 22/23 anonim ***** válasza:
A karma nem így működik.
2023. jan. 12. 04:19
 23/23 anonim ***** válasza:

Nem tudom nekem írtad e vagy a kérdezőnek de akkor hogy működik?

Miért én bunhodom meg instant valamiért amiben én voltam a kevésbé hibás, a másik kapcsolata meg már évek óta stabil?

2023. jan. 12. 04:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!