Szerintetek ezért visszavág a karma? (Bővebben lent)
Úgy gondolom, a karma folyamatosan dolgozik. Ha teszek valakivel valami rosszat, előbb-utóbb a karma visszaadja ezt valahogy. Történt viszont valami és nem tudom, ha megteszem, akkor vissza fog e szállni rám a karma vagy sem.
Van egy lány ,,ismerősöm,, (tudom ki ő, de soha nem beszéltem vele és szerintem ő nem ismer engem). Ennek a hölgynek már vőlegénye van. Találkoztam egy régi fiúbarátommal, beszélgettünk és szóba jöttek a mostani lányok, a viselkedésük stb. Mondta hogy kevesebb, mint 1hét beszélgetés után az előbb említett lány több meztelen képet is küldött neki. Ebben a sztoriban én csak a párját sajnálom, aki kettőjük jövőjéért dolgozik keményen, ez a nő meg ezt csinálja a háta mögött. Azon gondolkodtam, hogy elmondom ezt a barátjának. Ő egy aranyos fiú egyébként, keményen dolgozik a céljaiért, nem ezt érdemli. Ebben az esetben az egyik félnek rosszat teszek, a másiknak meg nagyon jót. Mit gondoltok erről?
#15 nem lenne, mert egy hordó kénsavban feloldják a tetemet, aztán sok vízzel hígítva leengedik a kádban. Kb. két hét, de megéri.
Nincs ISTEN, nincs ördög, meghalsz, és nincs következménye annak amit tettél, akkor meg mi az a lelkiismeret, TE amatőr?
Nem értem egyébként hogy hogyan tudná nyomon követni a karma hogy te elmondasz egy ilyen dolgot…
Amúgy én megtenném, ez inkább a “párkapcsolatokba” való kérdés…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!