Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogyan érhetem el, hogy ha...

Hogyan érhetem el, hogy ha meghaltam, itt maradjak szellemnek?

Figyelt kérdés
Nem ijesztegetni akarok, meg ilyenek, csak semmire nem vagyok kíváncsi, és semmivel nem vagyok hajlandó együttműködni, ami "odaát" van.
2022. dec. 28. 22:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Szolgálj és imádj szellemeket az a legbiztosabb, ha meg fa akarsz lenni akkor csak kekszelésen agyalj.
2022. dec. 29. 22:45
 22/25 anonim ***** válasza:
Démonokat mikor idézünk? 🤣🤣
2022. dec. 29. 23:14
 23/25 anonim ***** válasza:
nincs elég?
2022. dec. 29. 23:32
 24/25 anonim ***** válasza:
Én amúgy médium vagyok és egy barátom öngyilkos lett. Párkapcsolati problémái mentálisan nagyon rosszul hatottak rá és már pedzegetett is ilyen gondolatokat. Igazából hosszú sztori. Hiába próbáltam bíztatni, hogy az életben mindig vannak új lehetőségek és a problémái után talán jön új lehetőség. Nem akarta elfogadni azt, ami alakult az életben és márpedig az úgy volt megírva. Halála után meglátogatott és belátta, de nem ragadt itt. Igazából figyelmeztettem is, hogy ne ragadjon itt vagy én küldöm el.
2023. jan. 3. 11:15
 25/25 anonim ***** válasza:
24 - Jól van, a pszichiáter mit mondott, amikor ezt elmesélted neki?
2023. jan. 3. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!