Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Halál után hogy lehet itt...

Halál után hogy lehet itt maradni szellemnek?

Figyelt kérdés
2022. aug. 12. 20:58
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
22%
Sehogy. Akkor mindenki itt maradna.
2022. aug. 12. 20:59
 2/25 anonim válasza:
60%
1. Nem hiszem mert nagyon unalmas lenne egy idő után. Egyébként én azt hallottam lehet de előbb utóbb érted jönnek szóval örökkre nem maradsz itt úgy. Én ezt hallottam.
2022. aug. 12. 21:03
 3/25 anonim ***** válasza:
87%

Van egy csomó ezoterikus elképzelés erre.

Általában azt mondják, ha van még elintézetlen ügyed.

2022. aug. 12. 21:15
 4/25 anonim válasza:
24%
És mégis kitől hallottad, ezt a nagyon okos kijelentést?
2022. aug. 12. 21:16
 5/25 anonim ***** válasza:
81%

Ez "általában" akkor fordul elő ha hirtelen halállal hal meg valaki, vagy ha valami mély érzelemből adódóan rendkívüli aggodalommal van egy másik ember iránt. Ekkor az akarata itt tartja, mert rendkívülien kötődik a fizikai életéhez, és bár már megszakadna a fizikai testtel a kapcsolta, mégsem tud megszünni ez teljesen.

Egy másik eset amikor a gyászoló a nagy érzelmi töltéssel "belekapaszkodik" az elhunytba, és az akaratával "itt tartja", azonban ilyenkor nem a tényleges lélek marad itt, hanem valami félintelligens üres váz, ami részben az itt maradt energialenyomat, részben a lélek alsóbb levetett - a fizikai testhez tartozó- energiateste. Ez az amit kisértetnek hívnánk.

2022. aug. 12. 21:18
 6/25 anonim válasza:
22%
Ezt a sok baromságot honnan vettétek?
2022. aug. 12. 22:30
 7/25 anonim válasza:
92%
Nem tudom a te elméleted mi, de semmit nem lehet kizárni, és semmi nem biztos. Szóval nem baromság hisz csak találgatni lehet.
2022. aug. 12. 22:57
 8/25 anonim ***** válasza:
91%
A szellem vajon látja a saját temetését?
2022. aug. 12. 23:30
 9/25 anonim ***** válasza:
23%
Még nem kommunikáltam olyan entitással aki halál után itt maradt és megosztotta volna a tapasztalatait hogyan lehet, de ha ez megtörténik akkor mindenképp jelzem
2022. aug. 13. 01:04
 10/25 anonim ***** válasza:
73%

3- kommentelővel értek egyet, ideraknám azokat is, akik nem természetes módon haltak meg.

A Hill-ház és Blyde-udvarház szellemei sorozatokat ajánlom, amelyek igaz történeteken alapulnak. Nyilván kiszínezik a szórakoztatás kedvéért, de az alap a lényeg mindig.

2022. aug. 13. 02:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!