Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogyan érhetem el, hogy ha...

Hogyan érhetem el, hogy ha meghaltam, itt maradjak szellemnek?

Figyelt kérdés
Nem ijesztegetni akarok, meg ilyenek, csak semmire nem vagyok kíváncsi, és semmivel nem vagyok hajlandó együttműködni, ami "odaát" van.
2022. dec. 28. 22:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
10: nem érzékeled őket, tudsz lépni, tehát szted akkor nincsenek is (ilyen sokan)?
2022. dec. 29. 16:23
 12/25 anonim ***** válasza:

8-9: az öngyilkosok mentálisan betegek, labilisak, ezért ölik meg magukat. Ez a halál után megtetézve van még a felismeréssel, vagy éppen a tagadással, arról, hogy mi történt. Ez általában 49 nap alatt nem leküzdhető, belátható pszichilógiai feladat nekik. 49 év sem olykor, vagy 490 év sem végletes esetben.

Ajánlom Yvonne Pereira pszichografált könyvét (Egy öngyilkos emlékiratai a címe), melyben egy portugál költő meséli el a saját öngyilkosságát es annak következményeit a halála után.

2022. dec. 29. 16:32
 13/25 anonim ***** válasza:
91%
12 - Ez sem minden öngyilkosra igaz. Lehet teljesen racionális megfontolás eredménye is az öngyilkosság, pl. egy súlyos betegség esetén, amivel az illető évekig szenvedne, de normális élete soha nem lenne már. Ebben az esetben racionálisabb pl. egy golyó a fejbe.
2022. dec. 29. 16:34
 14/25 anonim ***** válasza:

"nem érzékeled őket"

Akkor ők se érzékelnek téged.

Akkor meg nem mindegy?

2022. dec. 29. 17:26
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

14: jaj dehogynem érzékelnek, folyamatosan sugnak a füledbe, te meg azt hiszed a saját gondolatod, és követed.

13: az öngyilkosság gyilkosság, és főben járó bűn. Ember erről nem dönthet. Az euthanazia sátánista libsi találmány. Az öngyilkosságban nincs relativizálásra lehetőség. Mert alapvető morális tilalom alatt áll. Bármennyire szeretnék a posztmodernisták relativizálni. Indokaik sötétek: minél több ember/lélek megnyomoritása.

Valójában annyira súlyos dolog az öngyilkosság, hogy még egy elhanyagolt betegségbe belehalni is annak számít és purgatóriumi (árnyekvilágbeli) évekkel jar, mint következmény.

Ajánlom pl. a Nosso Lar (Otthonunk avagy ~Asztrál város) és a Szellemek Könyve tanulmanyozását is.

2022. dec. 29. 18:25
 16/25 anonim ***** válasza:
15 - :D :D :D :D :D
2022. dec. 29. 18:26
 17/25 anonim ***** válasza:
Gondoltam. Jó trollkodást.
2022. dec. 29. 18:34
 18/25 anonim ***** válasza:
18%

"dehogynem érzékelnek, folyamatosan sugnak a füledbe"

Oktatásunk csődje vagy.

Természettudományos ismeretek=0.

2022. dec. 29. 18:50
 19/25 anonim ***** válasza:
46%

Személyeskedj a kedves családoddal.

Minek trollkodsz egy spirituális kérdésben, ha analfabéta vagy a témában.

Ja...pont azért. Ennyit tudsz.

Téged is annyira tisztelnek, ahogy te tisztelsz másokat, ide hiába jössz ismeretleneken törleszteni, szerencsétlen.

2022. dec. 29. 18:57
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

EZ nem a tiszteletről szól.

Alapvető fizikai törvényeket nem ártana ismerni.

Tudod, a világ nem úgy működik, hogy egy törvény csak az egyik felén érvényes.

De, ha gondolod, nyugodtan magyarázd el, hogyan működik a szellemek látása, vagy bármilyen érzékelése.

2022. dec. 29. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!