Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ez így élet - napi 8 vagy 12...

Ez így élet - napi 8 vagy 12 óra meló a semmire, semminek?

Figyelt kérdés

Annyira ki vagyok égve elegem van a mókuskerékből.

Minden nap 8-12 óra munka, aztán alvás és ennyi.

Mondjuk van ez vagy a front, akiknek, ugye. Az se jobb.

Elegem van ebből az életből teljesen ki vagyok égve.

Régen próbáltam értelmet keresni benne, de mára egyre kevesebbet látok.

Borzasztó ez a bolygó. Én soha nem akarok ide visszajönni.

Nektek mi a véleményetek? Tapasztalatotok?

2022. okt. 5. 16:58
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Én azt hiszem, hogy az idő az, ami a legdrágább!

És pont az nincs a legtöbb embernek. Se magára, se másra, se semmire.

2022. okt. 7. 13:23
 22/30 anonim ***** válasza:
29%
#21 hát ahogy a mondás tartja aki majmot akar tartani legyen pénze banánra is. Hány meg hány ember megy bele úgy a családalapításba, hogy alig van pénzük nincs, de csináljunk gyereket mert milyen jó lesz az? És persze utána megy a sopánkodás hogy nincs időm semmire mert nincs pénzem és kell a pénz ezért több időt áldozok fel. Én pl csak akkor mennék bele az egészbe ha már van egy stabil alap, de ne mondja már nekem senki hogy egy huszonéves friss diplomás vagy érettségivel rendelkező egyénnek olyan stabil alapja lenne hogy családot alapítson... hacsak nem szponzorálnak a szülők. Én a gyereket sajnálom legjobban, aki majd mindig csak azt fogja hallani "nem vesszük meg mert nincs rá pénz" és azért egy gyerek ma qqqrva költséges, mert nem jó a 11-es iphone, 14-es kell, meg minden kutyafaxa. És mivel a többinek mindnek az van, nagyon xar érzés lesz kilógni a sorból. Aki meg azzal jön hogy a szeretet a legfontosabb annak: ember, voltál te már gyerek?! :D A szeret az utolsó amire vágysz tinédzserként, mármint a szülőktől.
2022. okt. 7. 18:52
 23/30 anonim ***** válasza:
92%
20. Ha arra gondolsz, hogy akik a felnőtt életet választották... Én már gyerekként tudtam hogy szívás a felnőtt élet és hogy a 22-re is reagáljak, én így nőttem fel, hogy alig volt pénzünk és akkor még ne is beszéljünk arról, hogyha az egyik szülőnek van valamilyen káros szenvedélye, mondjuk cigi, pia vagy játékgépezés. Így is egy pokol ez az egész, de a felelőtlenségükkel még rátesznek egy lapáttal. Nem azt mondom, így is fel lehet nőni, csak milyen terheket hurcolászol magaddal, azt senki nem érti. Akit gyerekkorától kezdve aranybilire ültettek az át sem érzi, sőt lenézni a magamfajtát, holmi nyavajgásnak tudja be, de én tudom egyedül hogy miken mentem keresztül. Erősnek kell lenni egy beteg világban, erre jutottam!
2022. okt. 7. 22:59
 24/30 SZücsöm ***** válasza:
24%
19 Attól függetlenül hogy sajnos nem vagyunk Dánia vagy Svédország még mindig az ismert világ krémébe tartozunk. Konkrétan legalább a föld lakosságának 80%-a szarabbul él mint egy átlag magyar ember.
2022. okt. 7. 23:21
 25/30 anonim ***** válasza:
22%
6 milliárd ember nyomorog hát azért én ezt nehezen hiszem el
2022. okt. 8. 09:02
 26/30 SZücsöm ***** válasza:
100%

25

1. Nem is kell elhinned. Elég ha utánanézel.

2. Az hogy valaki rosszabb anyagi helyzetben van mint egy átlag magyar ember még nem feltétlenül egyenlő a nyomorgással.

2022. okt. 8. 17:32
 27/30 anonim ***** válasza:
60%
Nem szar a fizum, de én simán feladnám, ha minimális szinten a hobbiaimból meg tudnék élni.
2022. okt. 8. 17:35
 28/30 SZücsöm ***** válasza:
100%
Ismerek olyat aki abból él hogy egy üdülő paradicsomban szörfözést oktat. Nem sok pénz, viszont van fedél a feje fölött, friss egzotikus gyümölcsök, elég étel, örök nyár, vidám és nyugodt emberek, festői táj, tengerpart és szörfözgetés, kb nyaralás az egész élete.
2022. okt. 8. 17:48
 29/30 anonim ***** válasza:
80%
28. Hát igen, én is úgy vagyok vele, hogy lehetne könnyebb munkám, de kevesebb fizuért és gyakrabban hívnának be túlórázni is, így ha már van szar meg fos, akkor inkább kesztyűvel turkálok benne, mint csupasz kézzel.
2022. okt. 8. 17:56
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Miert 27-es mi a hobbid?
2022. okt. 8. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!