Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ez így élet - napi 8 vagy 12...

Ez így élet - napi 8 vagy 12 óra meló a semmire, semminek?

Figyelt kérdés

Annyira ki vagyok égve elegem van a mókuskerékből.

Minden nap 8-12 óra munka, aztán alvás és ennyi.

Mondjuk van ez vagy a front, akiknek, ugye. Az se jobb.

Elegem van ebből az életből teljesen ki vagyok égve.

Régen próbáltam értelmet keresni benne, de mára egyre kevesebbet látok.

Borzasztó ez a bolygó. Én soha nem akarok ide visszajönni.

Nektek mi a véleményetek? Tapasztalatotok?

2022. okt. 5. 16:58
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
66%

Ha belegondolsz hogy az éhező afrikaiak mega nyomorgó szegény kínaiak és indiaiak mennyire de mennyire cserélnének veled.

Ide és most születni nagy dolog, javaslom nézd másképp a világot....valamit nem veszel észre.

2022. okt. 5. 17:34
 2/30 anonim ***** válasza:
94%

Átérzem amiket leírtál, kérdező.

Én 3 műszakban dolgozok hetente 5-6 napokat, 8-10 órákat.

Fárasztó, de még csinálom, mert jelenleg nincsen jobb lehetőségem.

Évek óta tervezem, hogy kiszakadjak a mókuskerékből, de az még sajnos odébb van. kb....5-8 év...

2022. okt. 5. 17:40
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát vagy beletörődsz és a munkának élsz, vagy kiégsz és öngyilkos hajlamod lesz, vagy alkoholista lesz, vagy valami hithez fordulsz, mást nem tudsz tenni.
2022. okt. 5. 18:05
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Lassan már ez is kevés, hogyha a rezsit is ki akarod fizetni. Én gondolkodok rajta elkéne menni szerzetesnek, eldolgozgatok, fix elvagyok tartva, olvasgatok, úgyis szeretek olvasni.
2022. okt. 5. 18:20
 5/30 anonim ***** válasza:
78%
Csináld azt amit szeretsz akkor nem lesz nyűg a munka
2022. okt. 5. 20:41
 6/30 anonim ***** válasza:
96%

Nem. Ez rabszolgaság.

De sokan mégis ezt tartják a normálisnak, ami ijesztő!

Szerintem az ember nem erre született, hanem arra, hogy boldog legyen.

Max.4-6 órát kellene mindenkinek dolgoznia naponta és mondjuk max.4-szer egy héten és tisztességes bérért, amiből meg tud élni és családjára, hobbijaira, az ÉLETÉRE is lenne ideje, mert ami jelenleg folyik, az szerintem is embertelen, kizsákmányoló és a fizetés alacsony mértékének szempontjából nézve totálisan értelmetlen, hiszen még az alapszükségletekre sem elég!

2022. okt. 5. 20:41
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudsz más munkát keresni? Részmunkaidő? Bármi kitörési lehetőség?

Az éhező afrikaiakat meg indiaiakat meg hagyjuk már, Európában vagyunk. Persze, van az a szint ahonnan nézve ez is tök csúcs.

2022. okt. 5. 20:47
 8/30 anonim ***** válasza:
82%
Hát aki hagyja magát és rabszolgának áll az ne csodálkozzon ha kihasználják
2022. okt. 5. 20:49
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nyilván nem az. A felébredettek vagy teljesen felébredt emberek szerinted kedvelik ezt az életmódot? Akit érdekelnek a szerepek, szerepharcok elvi szinten, annak ha van is kikötése ellene, nem annyira hogy ezen változtatni probáljon. Nap, mint nap amit csinálsz a túlélésed biztosítása, sokan, sajnos vagy nem sajnos, de szinte semmi idejük nincs arra, hogy azt csinálják amit szeretnek, biztos vagyok benne hogy külföldön sokkal könnyebb a helyzet ilyen szempontból, itt éhbérért vagy gyakorlatilag meg az időd is több, mivel több a lehetőség is. De ez így sem, úgy sem egy emberbarát rendszer. Börtönbolygó, igen. Lehetne ez másképp is, de egyelőre a szerepekre vagyunk késztetve a bolygó szempontjából, és elég unalmas ez az állapot, igen. Annak, akire már nem kell, hogy hassanak a negatív katalizátorok, vagy kevésbé kell, életképtelen ebben a rendszerben, valamilyen formában biztosan. De ez senkinek sem jó, mert nem csinálhatjunk azt amit szeretnénk, mindig valamitől függni kell testi értelemben.
2022. okt. 5. 21:23
 10/30 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó: Úgy érzem küzdöttem így harmincon túl. De elfáradtam.

Mint muslica a szélben.

Egyetemen is voltam, okj-m is van és szart se ér. Mindegyik oktatás rossz illetve belőlem meg elnézve másokból is előhozták a zsigeri iskolás-gimis reflexeket. Rendesen pánik rohamom volt vizsga elött, széjjelmagoltam magamat.

Itt elemi szinten vannak problémák. Emberileg. Minden szinten az abnormális az új normális.

2022. okt. 5. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!