Ez így élet - napi 8 vagy 12 óra meló a semmire, semminek?
Annyira ki vagyok égve elegem van a mókuskerékből.
Minden nap 8-12 óra munka, aztán alvás és ennyi.
Mondjuk van ez vagy a front, akiknek, ugye. Az se jobb.
Elegem van ebből az életből teljesen ki vagyok égve.
Régen próbáltam értelmet keresni benne, de mára egyre kevesebbet látok.
Borzasztó ez a bolygó. Én soha nem akarok ide visszajönni.
Nektek mi a véleményetek? Tapasztalatotok?
Ha belegondolsz hogy az éhező afrikaiak mega nyomorgó szegény kínaiak és indiaiak mennyire de mennyire cserélnének veled.
Ide és most születni nagy dolog, javaslom nézd másképp a világot....valamit nem veszel észre.
Átérzem amiket leírtál, kérdező.
Én 3 műszakban dolgozok hetente 5-6 napokat, 8-10 órákat.
Fárasztó, de még csinálom, mert jelenleg nincsen jobb lehetőségem.
Évek óta tervezem, hogy kiszakadjak a mókuskerékből, de az még sajnos odébb van. kb....5-8 év...
Nem. Ez rabszolgaság.
De sokan mégis ezt tartják a normálisnak, ami ijesztő!
Szerintem az ember nem erre született, hanem arra, hogy boldog legyen.
Max.4-6 órát kellene mindenkinek dolgoznia naponta és mondjuk max.4-szer egy héten és tisztességes bérért, amiből meg tud élni és családjára, hobbijaira, az ÉLETÉRE is lenne ideje, mert ami jelenleg folyik, az szerintem is embertelen, kizsákmányoló és a fizetés alacsony mértékének szempontjából nézve totálisan értelmetlen, hiszen még az alapszükségletekre sem elég!
Nem tudsz más munkát keresni? Részmunkaidő? Bármi kitörési lehetőség?
Az éhező afrikaiakat meg indiaiakat meg hagyjuk már, Európában vagyunk. Persze, van az a szint ahonnan nézve ez is tök csúcs.
Kedves utolsó: Úgy érzem küzdöttem így harmincon túl. De elfáradtam.
Mint muslica a szélben.
Egyetemen is voltam, okj-m is van és szart se ér. Mindegyik oktatás rossz illetve belőlem meg elnézve másokból is előhozták a zsigeri iskolás-gimis reflexeket. Rendesen pánik rohamom volt vizsga elött, széjjelmagoltam magamat.
Itt elemi szinten vannak problémák. Emberileg. Minden szinten az abnormális az új normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!