Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szárazbabot hogyan kell...

Szárazbabot hogyan kell megfőzni? 12 óra áztatás és 2 óra főzés után sem puha még.

Figyelt kérdés

2022. aug. 8. 18:26
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Régi volt a bab. Vagy megeszed így, vagy még tövább főzöd
2022. aug. 8. 18:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
94%

Akkor nagyon régi volt!

Főzd még egy órát, ha 3 óra után is kemény, akkor az úgy marad. Van ilyen... Forgalmas helyről kell venni a babot, ahol nem hányódik a polcon több éve. Bár erre nincs sok garancia.

2022. aug. 8. 18:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:
vörösbab egyébként
2022. aug. 8. 18:30
 4/7 A kérdező kommentje:
és még nem járt le pedig... köszi
2022. aug. 8. 18:30
 5/7 anonim ***** válasza:
94%

Mekkora mennyiség?


Fél kilóhoz tegyél egy púpos mokkáskanál szódabikarbónát és 15 perc múlva kész lesz! Még az is lehet, hogy előbb, kóstolgasd!

2022. aug. 8. 18:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
43%
Na mizu van Kérdező?
2022. aug. 8. 20:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
kész a csilis bab nagyon finom csak kicsit kemény maradt :(((( legközelebb a szódabikarbónát kipróbálom. 2.5 órát főtt. mi értelme akkor szárazbabot venni ha nem is áll el
2022. aug. 8. 20:34

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!