Szárazbabot hogyan kell megfőzni? 12 óra áztatás és 2 óra főzés után sem puha még.
Figyelt kérdés
2022. aug. 8. 18:26
1/7 anonim válasza:
Régi volt a bab. Vagy megeszed így, vagy még tövább főzöd
2/7 anonim válasza:
Akkor nagyon régi volt!
Főzd még egy órát, ha 3 óra után is kemény, akkor az úgy marad. Van ilyen... Forgalmas helyről kell venni a babot, ahol nem hányódik a polcon több éve. Bár erre nincs sok garancia.
3/7 A kérdező kommentje:
vörösbab egyébként
2022. aug. 8. 18:30
4/7 A kérdező kommentje:
és még nem járt le pedig... köszi
2022. aug. 8. 18:30
5/7 anonim válasza:
Mekkora mennyiség?
Fél kilóhoz tegyél egy púpos mokkáskanál szódabikarbónát és 15 perc múlva kész lesz! Még az is lehet, hogy előbb, kóstolgasd!
7/7 A kérdező kommentje:
kész a csilis bab nagyon finom csak kicsit kemény maradt :(((( legközelebb a szódabikarbónát kipróbálom. 2.5 órát főtt. mi értelme akkor szárazbabot venni ha nem is áll el
2022. aug. 8. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!