Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ez így élet - napi 8 vagy 12...

Ez így élet - napi 8 vagy 12 óra meló a semmire, semminek?

Figyelt kérdés

Annyira ki vagyok égve elegem van a mókuskerékből.

Minden nap 8-12 óra munka, aztán alvás és ennyi.

Mondjuk van ez vagy a front, akiknek, ugye. Az se jobb.

Elegem van ebből az életből teljesen ki vagyok égve.

Régen próbáltam értelmet keresni benne, de mára egyre kevesebbet látok.

Borzasztó ez a bolygó. Én soha nem akarok ide visszajönni.

Nektek mi a véleményetek? Tapasztalatotok?

2022. okt. 5. 16:58
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
80%
5. Legtöbben örülünk hogy van mit enni, persze elmehetnék karatét oktatni, mert az a szívem csücske, de még az én mestereimmel is csak a terembérlést dobjuk össze a tagokkal, a többi amit szeretek meg még kevésbé megélhetős, ezért azt csinálom ami legalább annyit fizet amiből megélek.
2022. okt. 5. 21:29
 12/30 SZücsöm ***** válasza:
74%

6 Heti 4x4 órára még nagyon nincsen kész a világ. Se nincs eléggé robotizálva a termelés, se mentálisan nem érett még meg rá a tömeg (igen direkt nem társadalmat írtam).

Már az is hatalmas előrelépés lenne ha fizetés vesztés nélkül 5x6 órás munkahetet képesek lennénk összehozni. Egyes országokban már aktívan tesznek is ezért, máshol viszont sokkal rosszabb a helyzet mint hazánkban és ez sajnos sokkal gyakoribb.

Az hogy az emberiség ennyi hasznos holmit,kacatot,szolgáltatást,infrastruktúrát akar használni,fenn tartani + ételt termelni, a gazdaságot növelni a végtelenségig (ami amúgy lehetetlen) és mind ezt úgy hogy jól profitáljon bizony rengeteg munkaerőbe kerül.

Kérdező ha nem tetszik akkor aktívan tegyél azért hogy változzon. Tanulj új szakmát. Lehetőleg figyelembe véve azt hogy mit csinálnál szívesen, mire lennél képes, és mennyi pénzre van szükséged.Esetleg tanulj nyelvet és költözz el külföldre. Szerencsésnek mondhatod magad ilyen szempontból hisz az Eu-ba születtél tehát bőven van választék és jogi akadály (határ) nincs előtted.

Én ha a régi diákmunkámat a Mc-t is bele számolom akkor most fogok 3. jára szakmát váltani. Minden egyes váltásnál több pénzt kerestem már kezdéskor, hozzám közelebb álló ezáltal kényelmesebb munkát végeztem. Sőt még a munkaidőm is csökkent.

Tehát nekem az a véleményem, tapasztalatom hogy ha valaki képes a panaszkodásra akkor a változtatásra is. Csak sajnos az sokkal kényelmetlenebb mert több energia befektetésbe kerül.

2022. okt. 5. 21:47
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Költözz vidékre, élj alkalmi munkából. Nem viccelek. Amikor kell a pénz elmész dolgozni, amikor van pénz akkor meg csinálsz amit akarsz. Alacsony keresettel nagyvárosban lakni tiszta mókuskerék ahogy írod... a lakhatás, utazás, evés elviszi minden pénzed és még életed sincs. Vidéken olcsóbb az élet, tudsz lenni friss levegőn, sőt tudsz ennivalót termelni ami anyagilag és egészségileg is jobb neked.
2022. okt. 5. 21:56
 14/30 anonim ***** válasza:
0%
nem voltam sose jó a matekból, de a 8-12 óra után alvás és ennyi, itt mintha kiesett volna egy rész :D 8 órát alszik kb 1 ember átlagosan, vagyis a 8 óra munka után még lenne 8 óra szabad idő mire jön a 8 óra alvás. Az alatt mit csinálsz mégis? Ott kellene tevékenynek lenni első körben szerintem...
2022. okt. 5. 23:22
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

A városi élet megeszi az emberek szabad idejét. Napi 2 óra elmegy utazásra, még ha boltba kell menni, az plusz idő. Otthon főzöl, takarítasz, megint idő. Marad 3 óra "szórakozni" a 8-ból. Ami általában döglés a tv előtt vagy önsajnálat a neten.

Keress home office melót, tízezreket spórolsz az utazáson és hogy nem járkálsz boltokba fölöslegesen. Nem beszélve az időről...

2022. okt. 6. 07:40
 16/30 anonim ***** válasza:
44%
15 éven át kerestem a helyem a nagyvilágban,különböző országokban, városokban, kipróbáltam különböző munkákat és 11 éve abba hagytam a keresést,de csak azért mert belefáradtam. Van olyan munkám, amit szeretek csinálni, igaz köze nincs ahhoz, amit tanultam, de jól keresek, és még csak nem is kell magamat halálra dolgoznom és mégis kiégtem. Nekem meg az a bajom, hogy sehol sem érzem magam igazán otthon. Ha Magyarországon vagyok a szülői házban, pár nap múlva vissza akarok jönni külföldre, ha meg itt vagyok, mennék megint haza, de ha otthon vagyok sem tudok a lakásban ülni, egyfolytában menni akarok valahova , mindegy hogy hova csak menni, tuti úgy fogok meghalni, hogy éppen úton leszek valamerre.
2022. okt. 6. 20:17
 17/30 anonim ***** válasza:
75%

én azt hittem kiégtem, de úgy el tinglitangliztam az életben, aztán egy nő totál depresszióba taszított, de valahogy fel tudtam kelni, valahogy talpraálltam, és most sokkal jobban szeretem magam, konkrétan olyan videókat nézek hogy öli meg a fehérvérsejt a baktériumokat a szervezetben, hát nem király dolog? Valakik azért küzdenek és áldozzák fel magukat, hogy te egészséges legyél ...

Szóval ez lehet hülyén hangzik, de nekem egy trauma után sikerült valahogy jobban megszeretni magam, nem azt mondom, hogy most törd el a karod vagy ilyesmi, csak azt, hogy lehet csak azért érzed így magad, mert még nem tapasztaltad meg milyen is igazán szarul lenni. Amikor a padlón voltam a csaj elvesztése miatt, ha a rádióban meghallottam pl a "gyerekvállalás" szót, hiába voltam normális állapotban egyszer csak elkapott a sírás. Ja, és férfi vagyok, és nem tinédzser... szóval tényleg nagyon-nagyon a padlón voltam, ez nem az a tipikus szakítós brühühü volt amit a nők szoktak minden férfi után... még az öngyilkosság gondolata is sokszor felmerült.

2022. okt. 6. 22:57
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondják, akit az istenek szeretnek:

1. Meghagyják gyereknek.

2. Adnak neki időt.

Ha belegondolsz, hány ember veszítette el a gyermeki mivoltát és ideje sincs semmire! Ez maga a pokol!

2022. okt. 7. 01:45
 19/30 anonim válasza:
79%
Nem élet, főleg itt Mo-n, nagyon sok szakma annyira alulfizetett, hogy a napi tisztességes egészséghez étkezéshez is kevés amit keresnek.. Itt egy informatikus sem keres annyit mint pl németben egy kamionsofőr. Mindig is utáltam ezt az országot, iszonyat korrupt és lepukkant nyugathoz képest, borzalmas az egészségügy is. Az élet amúgy is alapvetően szar, megszületsz egy olyan fizikai testbe ami tele van fájdalom receptorokkal, bármi behatás éri a tested (pl csonttörés) rohadtul tud fájni, ha nő vagy akkor meg havi szinten 1 hétig eleve szenvedsz. Nekem már 23 éves korom óta elegem van, most lettem 30 és max 2-3 évet adok magamnak hogy bármiben is örömet leljek aztán véget vetek ennek a fölösleges kínlódásnak. Semmi értelme szerintem szenvedni, a korral már úgyis csak a bajok jönnek.
2022. okt. 7. 06:43
 20/30 anonim ***** válasza:
0%
#18 ez tökre igaz :D De ők a hülyék mert saját maguk választották azt az életet ...
2022. okt. 7. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!