Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Igaz-e az hogy az öngyilkosok...

Igaz-e az hogy az öngyilkosok lelke újra meg újra átéli azt amit magával tett?

Figyelt kérdés
Hirtelen nem is tudtam hogy melyik kategóriába rakjam a kérdést.

2022. szept. 28. 22:27
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
14. Majd meglátjuk ki lesz a szerencsétlen. Beszéltem a démonokkal, megteszem amire annyira vágynak, ha cserébe "kedves" lesz hozzátok.
2022. szept. 30. 10:36
 22/28 anonim ***** válasza:
82%

Őszintén nem tudom eldönteni, hogy troll vagy, vagy komoly segítségre szorulsz.

Mindenestre ha legalább annyi igaz ebből az egész katyvaszból, hogy nem akarsz élni, akkor sajnálom, és remélem jobban leszel.

2022. szept. 30. 10:46
 23/28 A kérdező kommentje:
22'Köszönöm. Cserébe adok neked egy gondolatot, amit eddig is tudtam, de mostanra már át is éltem.
2022. szept. 30. 16:29
 24/28 anonim válasza:
0%
Na persze, mindig azt kell még jobban büntetni aki amúgy is már úgy szenvedett hogy öngyilkosságot követett el... De tudjátok mit? Még az is jobb lenne annál hogy ilyen férgekkel kelljen egy bolygón élni akikbe ilyen sok emberség szorult.
2022. okt. 13. 07:41
 25/28 A kérdező kommentje:
24. Én is pont úgy érzek mint te. Már az is büntetés, hogy az embernek öngyilkosságon kell gondolkodnia. Nekem szinte minden nap megfordul a fejemben hogy Nem lenne-e jobb nekem?? És hogy azt sem érdemlik meg hogy életben tartsam magam! Hogy köztük éljek. Épp ma anyám kihangsúlyozta, hogy nem érdekli ha megdöglök! Mármint hogy ha megtenném, akkor. Pedig nem én hoztam fel ezt a témát. És mégis ezt kaptam! Én nagyon jól tudom, hogy nem érdekelné őket, de ő úgy érezte hogy ezt el kell neki magyaráznia! Pont azért szeretnék meghalni, hogy soha többé ne kelljen ilyen mondatokat hallgatnom! És mégis pontosan olyanokat mondanak, amik a legjobban fájnak! Talán még a pokol is jobb lenne!! Annyira belefáradtam már a sértegetésekbe!! És gyakran még itt is sértegetnek a Gyik-on! A faluban pedig csúfolnak, de őket már leállítottam valahogy. Mindenki szúrni akar belém még egy kést, mert nem tudják hogy már színig vagyok szurkálva! Mert nem látja senki! Ha látható lenne, akkor tudnák, akkor el hinnék! Mit tennétek a helyemben? Ha a saját k##va anyátok így beszélne veletek?! Mit tennétek ha gyerek korotok óta minden nap, több mint húsz éven keresztül semmi mást nem élnétek át, csak a gyűlöletet, a veszekedést, és a sértő szavakat ? Nem lennétek vajon öngyilkosok???? És hogy mások a helyemben már rég megölték volna magukat?? Én meg eltűrök mindent, gyerek korom óta csak tűrök és senki az égvilágon nem tudja elképzelni sem, hogy mekkora fájdalom és mekkora harag gyűlt már fel bennem! Senki nem is sejti. És amikor már a kezedben fogod a pengét, de nincs hozzá szíved hogy végighúzd a karodon??!!!! Igen, és hogy gyakran a kín miatt röhögök, arról is beszéljek? Kínomban sokszor már röhögök, miközben hasogat a szívem! Ennyi. Ez a szín tiszta igazság! Lehet ítélkezni felettem! Ki szenved nálam is jobban?
2022. okt. 13. 13:33
 26/28 anonim válasza:
100%

Rengeteg beteg kisgyermek van akik szenvednek és nincs választásuk.

Neked van választásod!

Első körben költözz el, hogy ne kelljen ilyeneket hallgatnod. Sajnálom, hogy ilyen nehéz az életed, sokunknak nem könnyű.

2022. okt. 13. 13:50
 27/28 A kérdező kommentje:
Én már nem is sajnálom magamat! Viszont már rég halottnak kéne lennem!
2022. okt. 13. 13:57
 28/28 anonim válasza:
Nem tudom sajnos mi lesz de én kénytelen leszek megtenni. Remélem nincs újjászületés meg ilyen marhaságok mert nem akarom. Inkább ne legyen a halál után semmi.
jan. 7. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!