Reinkarnácio vagy mennyország?
Mivel semelyik sem létezik, ezért a valóságot választom.
Miért?
-Nem akarok visszajönni és szenvedni.
-Nem akarok örökké létezni, hogy égy istent dicsőítés minden szabad akarat nélkül.
"Bűneim miatt a súlyom elnehezült"
A felfogásod nehezült el, ha ezt komolyan gondolod.
24 vagyok, de már sokan meghaltak körülöttem szeretteim, rokonok, élettárs. És az a baj, hogy sokan. Néha kimegyek éjjel a temetőbe. Várom, hogy megjelenjenek, hogy kapcsolatba lépjek legalább egyikükkel, mert nem találok más módot. El kéne engedni, de ez nem olyan könnyű, főleg felejteni nem. Egyszer láttam is a temetőben valamit, de az nem a gyerekem anyja volt, mert éppen az ő sírjánál voltam akkor. Éreztem, hogy az valami rossz dolog volt.
Mégis tudom, hogy ők, akik már nem élnek most jó helyen vannak. Azt nem tudom hol, másik élet vagy menny, de érzem. Próbáltam ellenállni ennek, hogy ez csak azért van így, mert ezt akarom hinni. De ugyanúgy később is az eredeti tudatosult bennem.
Tulajdonképpen mi a kétdés?
"Reinkarnácio vagy mennyország".....
a) melyiket választanám?
b) melyikben hiszek?
Nyilvánvalóan az a kérdés, hogy melyiket választanád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!