Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Van élet a halál után?

Van élet a halál után?

Figyelt kérdés

Nekem volt egy nagyon kedves,és egyben egy nagyon hirtelen haragu nagybátyám, aki szerette embertársait,de nagyon hirtelen megtudott haragudni rájuk,amikor élt mindig azokat mondta,"hogy macska testben fogja meg ijeszteni azokat,akik bántották őt,és feleségét. Amit nyilván nem vettem komolyan,de azért végig hallgattam. Volt egy macskája amit nagyon szeretett,és féltett, aztán pár hónapja rá meghalt. A macskája bent tartózkodott,és a felesége elmondása szerint,átugrott a férje testén a macska,majd vissza ugrott,és megtámadta az embereket,akik hívták a mentőket! Nagyon vadúl viselkedett a macska,mindt egy fenevad,mindenkit harapott,és karmolt. Csak engem nem támadott. (Mert én segítettem a gazdinak,ahol tudtam és tiszteltem.

Nekem mindent elmondott a nagybátyám,amikor élt.(hogy kire haragszik,és hogy miért. Azok az emberek panaszkodtak,hogy megharapta a macska,stb. A kutyákat is harapta,féltek tőle a kutyák is.

Szóval lehet hogy hülye vagyok,de igazat mondok. Minden pontosan ugyan úgy történt,nagybátyám halála után ahogyan azt elmondta azelőtt.

És nem találtam ki egyáltalán ezt az egészet,mert ez teljes mértékben így történt,😔🤔

És még mielőtt elfelejteném le írni,azt is mondta hogy a kedvenc italommal fog megjelenni álmomban,és hogy nála fogjuk elfogyasztani. Így is történt

2022. júl. 25. 19:44
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
élet a halál előtt van.. nem utána.
2022. júl. 25. 19:56
 2/10 anonim válasza:
62%
HALÁL van az ÉLET után, nem fordítva
2022. júl. 25. 20:02
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
És mi van, hogy ha amit életnek gondolunk az a halál ?
2022. júl. 25. 20:29
 4/10 anonim ***** válasza:
53%
Van halál az élet előtt?
2022. júl. 25. 20:29
 5/10 anonim ***** válasza:
46%
Az életet az anyagcserefolyamatok tartják fent, ennek megszűnése a halál.
2022. júl. 25. 21:05
 6/10 anonim ***** válasza:
33%

Ez a reinkarnáció annyira lejárt téma.

Mikulást is várod még vagy a szüleid már elmondták?

2022. júl. 25. 21:27
 7/10 anonim ***** válasza:
52%

Az a probléma, hogy a macska már régóta él.

TEHÁT akkor látszik, hogy barátságból volt ilyen, nem lélekvándorlás történt.

Tudod, az ezotériában is lehet gondolkodni.

2022. júl. 25. 22:00
 8/10 A kérdező kommentje:

Amikor beállt nagybátyámnál a halál,rögtön kaptam a telefont,és szaladtam ahogy tudtam. Senkit nem engedett a macska közel hozzá, harapta karmolta az ott lévő rokonokat,barátokat akik ugyan úgy bátyám barátai is voltak. Végül egy állatorvos nyugtatót adott a cicának,és ki hozta. De nem akart ki jönni,és nyugtató hatása alatt is bántotta az embereket. Éjjel halál sikoly miatt,nem bírtunk aludni ami a macskából jött ki) mai napig bántalmazza, azokat az embereket,akikre a gazdája azaz nagybátyám haragudt,be szalad a házakba leveri a piros színű tárgyakat,és harapja a bent tartózkodó embereket.

Aztán egy falubéli ember,aki jól ismerte nagybátyámat,mesterséges kómába kezelték, meglátogattam. Elmondta hogy látja nagybátyámat macska testben,és hogy nagyon ideges amiért meghalt. Megfagyott a vér bennem, aztán rá másnap ő is meghalt, de ő nem mutatott semmi halál utáni jelet.

2022. júl. 26. 08:39
 9/10 anonim ***** válasza:
63%

Lehet, hogy valamit nem értettél: a macska MÁR élt, amikor a nagybátyád MÉG élt.

Tehát NEM LEHET az ő lelke.

2022. júl. 26. 08:47
 10/10 Mucsi Zsombor ***** válasza:
47%
hinni kell benne
2022. okt. 3. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!