Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mit jelent ha ugyanazon a...

Mit jelent ha ugyanazon a napon több olyan ismerősömmel is összefutok, akikkel összefutni kb. 0 az esély?

Figyelt kérdés

Ilyen napom még soha nem volt. Kezdve onnan, hogy ma vmi mélyponton vagyok.

Aztán 40 perc utazás alatt 3 olyan embert is látok, akit ismerek, es akivel összefutni elég kicsi az esély, mert pl fixen tudom, hogy 200 km-rel távolabb él meg hasonlók.

Nem tudtam nem észrevrnni...

Az ilyen mit jelent?

2022. júl. 25. 16:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ez jó, hogy ennyire figyelsz a részletekre, de ne a környezetedtől várd el azt, amin neked kéne változtatni. Felesleges üzeneteket,megerősítéseket keresni,ha valami elengedhetetlen, az elérkezik üzenet formájában mindenképpen. Én is vártam mélyponton a külső megerősítéseket, de nem jött semmi, mert az a megerősítés én voltam
2022. júl. 26. 12:34
 12/16 A kérdező kommentje:

"Felesleges üzeneteket,megerősítéseket keresni,ha valami elengedhetetlen, az elérkezik üzenet formájában mindenképpen"

És hogy fogom észrevenni ha nem keresem?

2022. júl. 26. 13:31
 13/16 anonim ***** válasza:
Majd megtalál, ha a fejlődéshez szükséges. Nálam volt ilyen, gondolati kivetülés formájában jelentkezett kb mindig amikor szükség volt rá, úgy, hogy észrevegyem. Ezek amolyan apróbb segítségek igazából, de ne tulajdoníts nekik ekkora jelentőséget.
2022. júl. 26. 14:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Talán a sors része.
2022. júl. 26. 22:24
 15/16 anonim ***** válasza:
A "kb. 0 az esély" nagyobb, mint nulla, tehát lehetséges.
2022. júl. 29. 15:37
 16/16 anonim ***** válasza:

A találkozásokat is a karma irányítja, tehát az egy közösségalkotó erő.

Minden találkozásnak van oka és célja, csak meg kell találni az értelmét.

Ha valakit megerőszakolnak és úgy fogan meg, az sem a "véletlen" műve, annak karmikusan meg kellett történnie. Ha 0% esélyt látsz valakivel való találkozásra, mégis 100% lesz belőle, az azért van, mert a karmád része.

2022. aug. 1. 05:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!