Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mit jelent ha ugyanazon a...

Mit jelent ha ugyanazon a napon több olyan ismerősömmel is összefutok, akikkel összefutni kb. 0 az esély?

Figyelt kérdés

Ilyen napom még soha nem volt. Kezdve onnan, hogy ma vmi mélyponton vagyok.

Aztán 40 perc utazás alatt 3 olyan embert is látok, akit ismerek, es akivel összefutni elég kicsi az esély, mert pl fixen tudom, hogy 200 km-rel távolabb él meg hasonlók.

Nem tudtam nem észrevrnni...

Az ilyen mit jelent?

2022. júl. 25. 16:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
35%
Titkos összeesküvés lehet a háttérben!
2022. júl. 25. 18:33
 2/16 anonim ***** válasza:
66%

Én nagyon szerencsétlen típus vagyok és velem is szokott ilyen történni folyton

Soha nem megyek sehova de ha muszáj akkor biztosan összefutok régi ismerősökkel, akik láthatják hogy úgy nézek ki mint egy zombi

Irányítás alatt vagyunk mi szerencsétlenek

2022. júl. 25. 18:36
 3/16 anonim ***** válasza:
40%
nyár van , szabin van? hm?
2022. júl. 25. 18:51
 4/16 A kérdező kommentje:
De pont itt, pont akkor, pont azzal a metróval...?
2022. júl. 25. 19:27
 5/16 anonim ***** válasza:
27%

"kb. 0 az esély?"

Várom a matekot emögött.

2022. júl. 25. 20:06
 6/16 A kérdező kommentje:

Az eltévedt matematikusoknak a tudomány kategóriát ajánlom figyelmébe, és a nem szó szerinti, átvitt értelemben vett kifejezések használatát.

Igen, tudjuk, hogy okos vagy.

2022. júl. 25. 20:19
 7/16 anonim ***** válasza:
40%

Hát csak azt nem értem, hogy szerinted miért kicsi az esély?

Az emberek használnak metrót?

Igen.

Emberek bejárhatnak a városodhoz messziről?

Igen.

Nem értem min van most a hangsúly.

2022. júl. 25. 21:16
 8/16 A kérdező kommentje:

Az egyik illető pl írtam hogy messze lakik, arra ahol én lakok lehet hogy jár de az évnek tuti nem minden napján, max. 5-6 a 365-ből, aminek nagy része csak átutazás. (Ismerem őt, ez a része a sztorinak tuti)

Megnézed, hogy metró is egy nap reggel 4től este 11ig megy, minden 3-5 percben hetköznap.

Az még akkor is ha csak mondjuk 8-tól este 6-ig nézzük elég sok, az esély meg ezzel elég kicsi hogy pont ugyanarra a metróra szálljunk.

Még ha ugyanaz a szerelvény is, akkor is egy szerelvény elég hosszú, több kocsi, tehát hogy talalkozzunk minimum ugyanarra a kocsira kell szállni.

Ha ezeket összeadod, hogy az évnek pont ugyanannak a napján voltunk pont ugyanakkor pont ugyanazon a szerelvényen ugyanabban a kocsiban, hát elég kicsi az esélye.

Egy ilyen helyzet még oké. Máskor is volt már ilyen. De hogy ilyenből egy napon (és nem 24 óra alatt, hanem amíg tömegközlekedek 40-45 percet), 3 ilyen is megtörténik....az hogy?

2022. júl. 25. 21:35
 9/16 anonim ***** válasza:
31%

Nahát, téged még egy pöttyös labda is lenyűgözne.

2022. júl. 26. 01:24
 10/16 A kérdező kommentje:

Ha szerinted semmit nem jelent, akkor megírod, hogy "szerintem nem jelent semmit".

Az egóetetésedre senki nem kíváncsi, hogy te milyen jól meg tudod mondani, a másik meg a szemedben mekkora hülye.

Ezt maximum te élvezed és te gondolod viccesnek.

2022. júl. 26. 07:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!