Mi lesz azzal, aki fellázad az ellen, amerre az életben haladnia kéne?
Figyelt kérdés
Ha van egy megtanulandó feladat, és azzal ahelyett hogy az próbálná meghaladni, szembemegy vele.2022. jún. 30. 23:06
31/37 anonim válasza:
Fizikai létben történik, de sokkal több van benne. Ha valaki egy dologra felteszi az életét, és az összeomlik nagy valószínűséggel pont racionálisan nem fog tudni gondolkodni és döntést hozni. :D Nem kis f.szf.sz dologra gondolok. Az emberek abszolút többségének nem is sikerül. Na mindegy, ne offoljuk a kérdezőt, inkább privátban a többit.
32/37 anonim válasza:
Még annyit: TAPASZTALÁSRÓL beszéltem. Ha történik egy életet megváltoztató komoly tapasztalás, az nem fizikai.
33/37 SZücsöm válasza:
Az utolsó kettő kommentednek konkrétan semmi köze nem volt ahhoz hogy egy tapasztalás fizikai vagy nem. Lényegtelen hogy hogy élsz meg egy ilyen szituációt, hogyan reagálsz milyen következtetésre jutsz egy hasonló szituációban mennyire erősen érint egy ilyen tapasztalás.
1 dolog viszont biztos. Ha bekokózva, részegen hozol döntést az változtatni fog a kimenetel és a tanulság minden aspektusán. Tehát fizikai ingerrel, behatással lehet változtatni a kimenetelen. Az meg hogy vannak érzéseid nem egyenlő azzal hogy van lelked.
De ez már megint hit kérdése.
34/37 anonim válasza:
Megint nem érzésekről beszéltem (ahogy egy percig sem), nem tudom, minek terelned állandóan. Offolod a kérdezőt cél nélkül, meg szerintem nem is igazán érted, amiről beszélek. Na mindegy, inkább privátban.
35/37 anonim válasza:
A lélek kérdése pedig nem is szerepelt sehol egy pillanatig sem.
36/37 anonim válasza:
Fellázadni mit jelent pontosan? A gyakorlatban, az életben hogyannzaklik ez?
37/37 anonim válasza:
Egész nyugodtan megtagadhatsz bármit, azzal egy másik útra kerülsz. Szabad akarat.
Nincs megtanulandó feladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!