Mi lesz azzal, aki fellázad az ellen, amerre az életben haladnia kéne?
Nincs olyan, hogy kell. Nincs élet feladat amit mas felsobb ero kenyszeritett az emberre. Nincs ilyen. Nem bàbok az emberek hogy cérnaszàlon ugy ràngassàk ahogy màs akarja. Az élet nem kényszer tanulas.
Az élet azért van hogy felfedezzük a vilàgot.
Én úgy gondolom, hogy ha az utadon vagy, akkor nem lázadsz, mert érzed és tudod, hogy az neked jó!
Ha nagyon xar, akkor meg nem vagy a helyeden, ennyi!
Az okés, hogy tanulni jöttél, de nem szenvedésre születtél.
Amerre az életben haladnod kell, arra haladni fogsz, nincs kibúvás! :)
Lehet ideig-óráig kerülgetni a dolgokat, de mindig szembe fogsz találkozni a megoldandó feladatokkal, amíg meg nem oldod.
Hát az én karmám a szerencsétlenség és a szenvedés, magány, depresszió, pszichózis, meg minden egyéb szar amit el lehet képzelni, sőt a családom ugyanez… most is azért nem alszom mert a beteg elmém nem hagy
Én volt hogy lázadtam ez ellen és jobbat akartam, de csak még rosszabb lett minden. Szóval valószínűleg bele kell törődni hogy nekem ez jutott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!