Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Lehetséges, hogy ez nem az...

Lehetséges, hogy ez nem az első és egyben nem az utolsó életem…?

Figyelt kérdés
Sokszor van úgy este, hogy belenézek a tükörbe és elcsodálkozok magamon és ilyenkor kikapcsol az agyam, mert olyan idegentest érzetem van, hogy az valami.. tegnapelőtt megálltam egy 5 perce ha nem többre a tükörnél és folyamatosan néztem magamra, eközben nagyon rosszul éreztem magam és ezt mondtam: ,,nekem ez biztos, hogy nem az első életem és ez a test nem én vagyok.. semmi sem stimmel.” Mintha valaki mondatta volna velem…. Nagyon sokszor van deja vu érzésem ez a téma most is úgy jutott eszembe, hogy láttam egy ismeretlen embert (soha életemben nem láttam még) és úgy éreztem, mintha egy nagyon közeli ismerősöm lenne mindeközben a nevét sem tudom😳 Na meg ott van a történelem tanárnő.. hozzá nagyon, de tényleg NAGYON kötődök valamiért pedig az elmúlt években nem szerettem, viszont ebben az évben valahogy nagyon “rajongok” érte akaratom ellenére és ettől az érzéstől különös módon nem tudok megszabadulni😫 úgy érzem, mintha 1000 éve ismerném. Lehet, hogy egyszer valamikor nem csak tanár-diák ismertség volt köztünk? Ezt most egy “deja vu példának” akartam említeni szóval röviden csak ennyit írtam. Köszönöm előre is a válaszaitokat!

2022. máj. 13. 22:30
 1/7 anonim ***** válasza:
16%
De, ez az első és utolsó életed. Jó éjszakát!
2022. máj. 13. 22:50
 2/7 anonim ***** válasza:
57%
Ez már inkább deperszonalizáció barátom
2022. máj. 13. 23:18
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Minden hit kérdése addig a pontig amíg belső tapasztalataink nem igazolják vissza ezt,igaz ez a reinkarnáció kapcsán is. Első fizikai testben töltött életeidben nem nagyon lennének most ilyen gondolataid, mint jelenleg, aztán hogy utolsó-e azt te döntöd el, mikor lesz kevés a vágyvilág a megvilágosodást lehetővé téve számodra
2022. máj. 13. 23:22
 4/7 anonim ***** válasza:
18%
Minden lehetséges.
2022. máj. 13. 23:51
 5/7 anonim ***** válasza:
58%
Majdnem teljesen biztos, hogy nem ez az első életed. Hogy az utolsó-e.. majd elválik. A korod rádob a fantáziálásra.
2022. máj. 14. 16:34
 6/7 anonim ***** válasza:
85%
Nem, nem lehetséges.
2022. máj. 14. 17:20
 7/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Kizárt.
2022. máj. 19. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!