Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Döbbenetes tudománysos felfede...

Döbbenetes tudománysos felfedezés: mégis van élet a halál után! Na, ehhez mit szólsz?

Figyelt kérdés

Egy kutatócsoport elkészítette a halálközeli élményeket vizsgáló első, szakmailag lektorált tanulmányt. Az eredmények erőteljesen megkérdőjelezik azt, hogy a meglehetősen misztikusnak érződő élmények hallucinációk lennének

Az újraélesztés megmutatta, hogy a halál nem egy abszolút állapot, sokkal inkább egy folyamat, amit szerencsés esetben vissza tudunk fordítani"

A tudósok szerint a bizonyítékok azt sugallják, hogy sem a fiziológiai, sem a kognitív folyamatok nem érnek véget a halállal

Na, erre varrjál gombot! [link]

2022. ápr. 13. 19:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez tényleg így van, ennek csak örülök.
2022. ápr. 14. 09:57
 12/21 anonim ***** válasza:
#10 Igazad van! Nem tudom, hogy megfigyelted-e a hozzászólásait, de ez a "pilótastex" csak tagadni és kötekedni, máshogyan fogalmazva trollkodni jár ide fel.
2022. ápr. 15. 02:51
 13/21 Gombanyo12 ***** válasza:
83%

Hm.Magánvélemény. Van egy pár olyan oldal ahol a kérdést sem hiszem el ....

Speciel az origó is idetartozik.

2022. ápr. 16. 01:19
 14/21 A kérdező kommentje:
Ha meghal valaki azaz biológiai életjelei megszűnnek, akkor az klinikailag is halott. Vagyis ha onnan visszajön, akkor ő már a halálból érkezik vissza. Amit mond az úgy van a halálunk után. Ez a nem mindegy
2022. ápr. 20. 17:00
 15/21 anonim ***** válasza:
66%

Kevered a szezont a fazonnal. kérdező!

A halál egy folyamat, nem úgy van, hogy hupsz lekapcsolt a keringés és az agy, meg minden. Pont ezért lehet még pár percig újraéleszteni valakit. Aki a klinikai halál állapotában van, annak még lehet annyi agyműködése, hogy ez a tapasztalat, amit megél nem biztos, hogy valós. Amit mond az meg mindenképpen fenntartásokkal kezelendő, mivel a cikk is megjegyzi, hogy a halálközeli élményt tapasztalók nem teljesen ugyanarról számolnak be.

Ne keverd ide a biológiai halált, onnan már nem hozható vissza senki.

2022. ápr. 20. 18:24
 16/21 anonim ***** válasza:

Én voltam " halál közelben, és pontosan leírom az esetet, aki akarja,

elhiszi, aki nem hisz nekem, azt megkérem, ne vitatkozzon velem. Nincs a történetben semmi természetfeletti, sem halucináció. 7-ik osztályt végeztem, nyáron, egyedűl mentem fűrödni a folyóra. Nem tudtam, hogy a folyó mélysége az addigi 1,5 méter helyett csaknem 2 - 2,5 méter lett, mert kavicsot, sódert termeltek ki pár nappal azelött, kb 15-20 méteres szakaszon. Uszni nem tudtam, de egyik unokatesom megtanitott rá, hogyan lehet a folyóban átmenni akár hosszabb szakaszon is : lemerülsz a folyó aljára, lábbal felnyomod magad, lélekzetet veszel, újra lemerülsz, felnyomod magad, lélekzel, persze, a folyó visz tovább. Eddig minden rendben is volt. De a mély szakasznál nem értem le az aljra, persze igy fel sem értem,levegő nélkűl maradtam, bepánikoltam tudtam a parton kb km szakaszon senki nincs. Elöbb nyeltem a vizet, majd a tüdöbe szivtam, azt "láttam",hogy a tulsó parton egy menedékes, zöld fűves rét volt (valóban is). És feladtam . Már eszméletlen voltam. És amikor magamhoz tértem, egy nálamnál két évvel nagyobb fiu, pofozgatott, azzal tértem magamhoz. A megmentőm hasra fordított, a csipőmet felemelte, a víz kifolyt a tűdömből, és beinult a légzésem. Nem volt semmilyen természetfeetti lény, semmi csodálatos dolog, ami a "túlvilágra" emlékeztessen.

2022. ápr. 21. 21:10
 17/21 anonim ***** válasza:
50%
16- ik vagyok. A leírt eset lapján, és még egy hasonló eset alapján egyértelműnek tartom, hogy a halál után egy olyan állapotba kerül az ember, amilyen születése elött is volt. Egy nagy fekete üresség, ahol sem az érzékszerveink, sem agyunk, nem működik, vagyis nem fog lenni semmilyen életfunkciónk. De ezzel nem zárom ki Isten létezését. Szerintem Isten nem foglalkozik egyenként minden lénnyel, nincs POKOL, csak a dimenzió nélküli Űr, ahol lebegnek az égitestek, keringenek, és az IDŐ végtelen. A Világmindenség távolról sem olyan egyszerű mint ahogy ma elképzeljük. Csak Isteni Akarat képes egyben tartani, működését fenntartani.
2022. ápr. 22. 16:39
 18/21 anonim ***** válasza:
Köszi, rávarrtam. :):) -mármint a gombot. :):) :)
2022. ápr. 23. 13:32
 19/21 anonim ***** válasza:
Szia! Biztos, hogy létezik valami, legalábbis 42 napig mig az elhunyt “Lelke” itt tartózkodik az anyagi világban.
2023. jan. 29. 09:33
 20/21 anonim ***** válasza:
Ez nem uj számomra! Mindig is tudtam!
2023. szept. 22. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!