Döbbenetes tudománysos felfedezés: mégis van élet a halál után! Na, ehhez mit szólsz?
Egy kutatócsoport elkészítette a halálközeli élményeket vizsgáló első, szakmailag lektorált tanulmányt. Az eredmények erőteljesen megkérdőjelezik azt, hogy a meglehetősen misztikusnak érződő élmények hallucinációk lennének
Az újraélesztés megmutatta, hogy a halál nem egy abszolút állapot, sokkal inkább egy folyamat, amit szerencsés esetben vissza tudunk fordítani"
A tudósok szerint a bizonyítékok azt sugallják, hogy sem a fiziológiai, sem a kognitív folyamatok nem érnek véget a halállal
Na, erre varrjál gombot! [link]
Akit ÚJRAÉLESZTETTEK, az NEM HALT MEG!
A cikk meg nem tudomáynos, csak szenzációhajhászó valami!
Kategória: "Ételek, italok » Élelmiszerboltok"
lol.
"bár az áttekintett tanulmányok nem tudták egyértelműen igazolni a betegek halállal kapcsolatos tapasztalatainak és állításainak valódiságát, kizárni sem lehet azokat"
Az lehet, hogy a sejtjeid még soká haldokolnak, és egy-két percig még újraéleszthető vagy, de az nem igazolódott, hogy lenne élet a halál után, max nem zárható ki. De eddig is így volt.
9# a siralmas és szánalmas ott kezdődik ott kezdődik, amikor az ember a pilótakekszet direkt félreírja pilótakexnek, utána meg durcikázik, ha valaki ennek megfelelően reagál.
Úgyhogy ez hatalmas öngól volt.
Én nem, nincs időm utánanézni, ezért kérdeztem, gondoltam tudod, és neked kevesebb energiába kerül egy rövid válasz. Tévedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!