Valaki leírná tapasztalta e már valamilyen módon a karmát?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 8. 16:30
1/6 anonim válasza:
Ja minden apró hülyeségemért most bűnhődök ezerszeresen, de amilyen balszerencsésen jött ki az egész életem, az kb mintha mérnöki pontossággal lenne megszerkesztve.
3/6 anonim válasza:
Én tapasztalatom sajnos.. Pontosan tudom, mit miért kapok (rosszat) ez egy megérzés, de amúgy nem vagyok rossz ember, de mégis úgy érzem ver a sors rendesen, rugdos, pofoz.
4/6 anonim válasza:
Kiegyenlít. Ha valaki hazudik neked, neki is hazudni fognak. Ha valaki elvesz tőled valamit jogtalanul, tőle is elveszik majd. Ha valaki kárt okoz neked, neki is kárt fognak okozni. Ha becsap valaki, őt is be fogják csapni. Ha sírsz valaki miatt, ő is sírni fog valaki miatt vagy temiattad. Ez az igazságosság elve.
5/6 anonim válasza:
Folyamatosan ertekelek, igy latom. Csak nehany pelda. Akiket valamiert “gyengebbnek” lattam es eliteltem (ma mar igyekszem nem itelkezni), azokat sorra megkaptam tapasztalasnak: szemuveg, szenanatha, valas, … tobbit nem is sorolom.
6/6 eakos1 válasza:
Mindenki tapasztalja de csak nagyon kevesen veszik észre. Azért a karma nem teljesen így működik, hogy ha valaki hazudik neked, neki is hazudni fognak. Ez igaz de nem valós. Ez csak klisé amit mindenhol olvashatsz, valójában ennél bonyolultabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!