Aki próbálta már az Ukko teát, leírná mit tapasztalt?
Figyelt kérdés
Olvastam róla, szívesen megrendelném, de elég drága és félek, hogy csak kidobott pénz lenne. Én nem is a tejtermelés miatt venném meg leginkább, hanem amiatt, hogy elvileg nyugtatja a babát.2019. jan. 10. 14:45
1/3 anonim válasza:
Nekem gyomorsavat csinált. Rendeltem belőle az akciós 6+2 csomagost, 7,5 megvan azota is.. nem iszom, rettenet mennyiség rennie kellett mellé..
2/3 anonim válasza:
Szia! En akkor kezdtem el inni amikor csokkent a tej mennyiseg, ez a babam 7.honapjaban kovetkezett be. Mivel meg szerettem volna szoptatni, megrendeltem lesz ami lesz, eloszor 1 csomagot. A babamra nezve nem veszek eszre semmi hatast mert mar reges reg kinottuk a "hasfajast". De a tejem az valoban tobb lett, azota eltelt 2 honap es meg vigan szoptatok. Nekem bevalt, az ize se olyan rettenet citrommal mezzel izesitve. En ajanlom, semmi egyeb problemam nem lett tole se sav se semmi.
3/3 anonim válasza:
Nem próbáltam, de a citromfű teát igen, az elég jó altató minden résztvevőnek. Tejtermelésre pedig a legjobb a görögszénamag.
Érdemes egyébként elolvasni az ilyen drága híres teák összetevőit, mert sokszor külön-külön megvéve olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!