Tapasztaltabb Fortnite játékos leírná részletesen, milyen fegyverek jók ha magunknál tartunk, és melyiket mikor használjuk?
Pl. ha med kit van nálunk akkor már csak 4 hely marad, profik meg csak 3-at tartanak, és ahogy figyelem snipe fegyót egyáltalán nem. Pedig Snipe a kedvencem.
Na de, úgy van, hogy ugye szürke a legrosszabb, utána zöld, kék, lila és narancs? És ha valamiből már van jobb szín akkor a gyengébbet nyugodtan el lehet dobni, mert az ugyanaz?
A snipe fegyón kívül pedig, mit jó ha megtartunk és mikor melyiket kell használni? Assault Rifle-Burst Assault Rifle különbség? Shotgun jó valamire? Pistol gondolom gyenge fegyónak számít? Minigun, SMG? Rifle gondolom mindig hasznos, és jó megtartani? A többi mi legyen? És melyik milyen távból hatásos?
Köszi ha valaki segítene egy kezdőnek.
Nem vagyok a legtapasztaltabb, én sem játszok régóta. De szerintem játékstílustól függ, hogy mit használsz.
A ráközelítősből, ha kapok én mindig megtartom, mert azzal könnyű büntetni a gondatlan, egy helyben álló játékost messziről. Profik azért nem hordanak, mert mással is bemérik könnyedén és late game-ben hasztalan kb.
Assault - Burst Assault: Jó kérdés, majd valaki leírja, ha tippelnék gondolom a Burst sebez többet de én azt nem szeretem mert csak két töltése van, a másiknak több.
Shotgun jó-e valamire? Hatalmasat sebez, szóval igen. Jó játékosok ezzel szednek ki mindig seperc alatt, hátránya a lassú újratöltés, de ha pontosan célzol elég 1 lövés.
Pistol - ha más nincs ez is jó, de SMG jobb közelharcra, Rifle/Shotgun inkább táv. Minigunt azért nem szeretem, mert nem lőhetsz instant, amíg beindítod egy 1v1ben halál. De Team Rumblen elég menő. Ha hülyeséget írtam javítsatok.
Shotgunt mindig tarts magadnál, mert közelharcba ez a leghatékonyabb, de SMG-vel is lehet darálni.
Snipert csak akkor tarts magadnál, ha nem nagyon tudsz lőni messzire, vagy ha gyakoroltabb vagy vele.
Ar-t általában mindenki visz magával, azt hogy burst vagy sima azt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy melyikkel jobb/melyiket szereti jobban. A burst többet sebez, de csak 2 golyót lő ki, míg a sima automata. A lila és sárga burstnek nagyobb a scopja. Az ar-okat középtávolságra használd, vagy ha nagyon muszáj közelre.
SMG-vel csak közelre lőjj, mert távolra nagyon keveset sebez.
A pisztoly nagyon jó, ha megtanulsz vele játszani közelre és távolra is (sokan használják ar helyett), de csak a lila és sárga verzióját.
Remélem tudtam segíteni, ha kellene még valamiben írj privátot nyugodtan, elég rég óta játszok (;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!