Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ez lehet karmikus kapcsolat?

Ez lehet karmikus kapcsolat?

Figyelt kérdés

Kétszer is együtt jártam egy férfivel. Ellenállhatatlan vonzalmat éreztem az irányába, pedig a kapcsolat nagyon problémás volt, egy érzelmi hullámvasút. Ő sem tudott megszabadulni tőlem teljesen. Először 2018-ban voltunk együtt kb 9 hónapig, szakítottunk. Majd 2020-tól másfél évig. Mindkét kapcsolat egy szenvedés volt valójában, de nagyon nehezen engedtük el egymást.

Viszont! Mindkét alkalommal az én életemben tragédiák történtek. Tulajdonképpen ez a két év volt életem legeslegrosszabb időszaka. Először meghalt az apám, a család széthullott. A másik évben pedig váratlanul elhunyt az anyukám, én iszonyúan traumatizálódtam. Lehet olyan karmikus kapcsolat két ember között, ami alapján nem szabad együttlenniük, mert az tragédiákat okoz az egyik életében? Természetesen nem ez a férfi tehet az életem tragédiáiról, de konzekvensen akkor történtek, amikor ő megjelent. Plusz nekem pszichoszomatikus betegségeim is voltak ezalatt az idő alatt. Amik szakítás után elmúltak.

2022. márc. 28. 20:13
 1/3 anonim ***** válasza:
80%
Ha idézhetem Grimfoxot, minden kapcsolat karmikus. Az érzelmi hullámvasútból ítélve viszont ez toxikus is volt. A tragédiáknak viszont semmi közük az egészhez, az élet ígyis-úgyis történik.
2022. márc. 28. 21:04
 2/3 Cubina ***** válasza:

Vannak olyan emberek, akik nagyon rossz hatással vannak a másikra, rossz közérzetet, energiavesztést, halált is okozhatnak. Nem direkt csinálják, egyszerűen csak nagyon negatív energiájuk van, ráadásul nem is tudnak róla. Két ilyen férfit ismerek, egyszerűen rosszul vagyok, amikor hosszabban beszélgetünk, elhagy az összes erőm és csak aludni akarok. Biztos vagyok benne, hogy ha valamelyikkel élnék, kiszívná az összes életerőmet.

Különélő Édesapámnak volt ilyen barátnője, két férjet eltemetett, és amíg együtt voltak, egyik szerencsétlenség jött a másik után, és állandóan veszekedtek. Apukám szakítani akart és hazajönni, de a nő öngyilkossággal fenyegette, és apukám félt. A végén édesapám is halálos beteg lett, és sajnos mire szakított a nővel, már késő volt, elment ő is. :( A kórházban megígérte, hogy hazajön hozzánk, csak épüljön fel.

A nőnek persze már nem kellett a beteg ember, de amíg ő a kórházban haldoklott, a nő minden holmiját, pénzét és értékét ellopta, nekünk csak a halotti bizonyítványa maradt. De nem is igazán érdekelt a hagyaték, csak apukám lenne még életben. És most édesanyám is itt hagyott, árva lettem 40 évesen.

2022. ápr. 8. 02:41
 3/3 A kérdező kommentje:

2-es először is nagyon sajnálom a veszteséged, nekem is meghaltak a szüleim.

Az általad említett példához én csak részben tudok csatlakozni. Én ehhez a férfihez zsigerileg vonzódtam, szinte függőségi viszonyban voltam vele, pedig valóban nagyon rossz hatással volt az életemre. Nyilván nem ő tehet arról, hogy mindkét alkalommal, amikor együtt voltunk, tragédiák történtek az életemben. Arról már inkább, hogy abszolút empátiamentesen, érzéketlenül állt hozzám és érzelmileg teljesen lenullázott. Mindkét alkalommal, amikor elszakadtam tőle, energiaszintem teljesen lenullázódott, minimum egy fél év kellett, mire talpra álltam. Pszichoszomatikus betegségeim lettek. Az elsőnek igaza van, mérgező kapcsolat volt, de valahogy szerintem még ennél is több.

2022. ápr. 9. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!