Karmikus feladatot ha nem tudunk megoldani ebben az életben, hogyan lépjünk tovább?
Figyelt kérdés
Volt valaki az életemben, akihez szorosabb lelki kapcsolat fűzött, mint bárki máshoz, és ezzel ő is így volt. Mindig mondta, hogy ez a dolog köztünk különleges, de folyton elvicceltem, nem akartam bevallani magamnak, hogy mennyire szeretem (szerelemmel). Ragaszkodtam a csak beszélgetéshez, de azt se mély érzésekről, ami nem számított, mivel anélkül is kitaláltuk egymás gondolatait, olyan közel álltunk egymáshoz. Nem akartam elfogadni, hogy mennyivel idősebb, hogy felbolygatná az életemet, mert nekem kellemes, kényelmes, régi kapcsolatom van mással, eltaszítottam magamtól őt. Ugyanakkor mégis folyamatosan vonzott, nem tudtam elszakadni tőle, és ő sem tőlem. Könyörgött, hogy ne hagyjam magára, ő nem bánja, ha más férfi (is) van az életemben, de nem bírtam és elmentem. Meghalt, halála előtt találkoztunk még egy hosszabb kihagyás után. Hónapok teltek el és még mindennap fáj, őrjítő kínnal hiányzik. Mindig meg akart győzni a reinkarnációról, hogy dolgunk van egymással. Halála után kaptam tőle üzeneteket (ez is annyira rá vall) a lényege mindnek az, mindig azt mondja, hogy visszatér hozzám. Én viszont elveszítettem teljesen önmagam, már csak a halált várom, mert nélküle csak szenvedés az élet. Hogyan éljek tovább? Ha van reinkarnáció, attól félek, a jövő életben is csak elrontok mindent. Most úgy érzem, elrontottam az egészet és aggaszt, hogy még olyan sok év lehet vissza tele szenvedéssel, tele az ő hiányával.2021. okt. 17. 22:22
1/5 anonim válasza:
Karma is a bitch
Bocsi, de úgy tűnik magadnak okoztad a szenvedést így akkor tűrjed emelt fővel
2/5 anonim válasza:
Majd megoldjátok a következőben. Előbb utóbb, ha tényleg van közös karmátok, úgyis találkoztok szerintem.
Addig meg kár ezen keseregned. Több területe is van az életnek, próbálj addig azokra koncentrálni.
Ha belegondolsz a másik helyébe, ha elmész, akármennyire is ragaszkodtál valakihez, akarnád hogy utána évekig bánja, hogy valamit nem tett meg? Ha igen, azzal csak még jobban magadhoz kötöd a másikat, ha nem, akkor meg szabadságot adsz annak, hogy ha akartok majd összejöttök, ha nem, akkor meg nem.
Egyébként, ha friss a dolog, lehet hogy a gyász is ráerősít ezekre amiket írtál.
3/5 anonim válasza:
Akkor a következőbe is ugyan ez lesz a feladatod elvileg.
4/5 anonim válasza:
Aztán lehet csak ezzel akart magához láncolni. Hiba lenne emiatt ebben a gödörben maradni. Sok olyan ember van, akiről hasonlót hiszünk, aztán hirtelen kiderül hetek-hónapok múlva, hogy "ja, mégse"
5/5 anonim válasza:
Legközelebb élj isten szerint, nem az ideiglene emberi negatív agymosottság szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!