Mikor szüldtnék újra?
Ha most 2022 ben meghalmék, mikor születnék kb dátum szerint újra?
A múltba is vissza születhetnék ha azt kérném?
Ezt a világon senki nem tudja neked megmondani. Egyébként, ha a kérdés erre vonatkozna, akkor a halálod dátumtól nem függ az újjászületésed dátuma, nincs összefüggés. Nem tudni pontosan mennyi idő van két élet között, de azt se igazán, hogy lineáris-e az idő a túlvilágon. Emberi idő szerint akár másodpercek múlva egy új magzatban lehetsz, de az is lehet, hogy csak évek múlva születsz újjá.
Elméletben regressziós hipnózissal a mi lineáris időnkben előttünk álló és a már a múltunkban megtörtént életek is feltárhatóak. Szerintem ez nem igazán alátámasztott, de nem volt még részem ilyen hipnózisban.
Kétlem h a kéréseden bármi múlik.
Az előző életes beszámolók alapján kb 50 év múlva egyébként. Vannak gyerekek akik kb 6 éves korukig emlékeznek, náluk nagyjából ennyi volt
Konkrét kutatást végeztek a Virginiai egyetemen olyan emberekkel (főleg gyerekekkel) akik azt állították hogy vannak emlékeik az előző életükből. Állítólag több ezer ilyen esetet vizsgáltak.
Az 'adatokból'(állításokból) HA jól emlékszem 4-5 évre kalkulálták az átlagot.
A 2es által állított 50 év az nagyon a véglet volt az ő kutatásuk alapján. A legnagyobb "kihagyás" HA jólemlékszem 60-65 év volt.
50 + os esetből kb 3at említettek bővebben.
Szerintem, ha létezik akkor nagyon fel kellett hogy gyorsuljon.
Anno amikor a "régi buddhista iskolák" tapasztalati úton leírták, még ilyen 50 éveket írtak.
Azóta az akkori bőven félmilliárd alatti népesség 8 milliárdra duzzadt.
Ha létezik ez a dolog, akkor erősen valószínű hogy maxra ki van járatva, sőt, azért van egyre több pszichopata mert van akinek nem is jut :)
Az érzelmek teljes hiánya nekem inkább utal lélek nélküliségre, semmint mentális problémára. De nem vagyok szakember...
A szociopaták SZERINTEM olyanok amit írtál. Ők betegek agyilag, de éreznek. Mondjuk fordítva mint egy normális ember, de éreznek. Én a pszichopatákat robotoknak hívom, pont olyanok mint egy gép. Nincsenek érzéseik, nincs lelkük (szerintem), csak testük és agyuk.
A pszichopatáknak is vannak érzéseik, csak kissebb spektrumon. Leginkább magukkal és a saját vágyaikkal, élvezetükkel, presztízsel törődnek. Másokra tojnak kivéve ha érdekükben áll foglalkozni az illetővel. Nem sorozat gyilkos mind mint a krimi sorozatokban. Egy robot nem ilyen. A robot nem akar és nem érez semmit. Az csak parancsokat(a kódját) követi. Hatalmas a különbség.
Tudtommal a pszichopata és a szociopata között a legnagyobb különbség az (de bőven tévedhetek mert emlékezetből írom) hogy a pszichopatánál észlelhető az agyi 'elváltozás' ami miatt kialakult a pszichopátia. A szocihopata esetében viszont nem 'szervi elváltozás', hanem valamiféle traumatikus hatás miatt alakult ki a személyiségzavar.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!