Számodra melyik a legérdekesebb, legkedveltebb siddhi képesség, amit meg lehet tanulni?
Figyelt kérdés
2022. márc. 10. 22:35
1/1 anonim válasza:
Én univerzális vagyok.
A tudásomat belülről szedtem.
Emiatt nem ismerem az efféle megnevezéseket, viszont amikor valaki elmagyaráz nekem egy általa ismert kis dolgot, egyből tudom mi az, hol helyezkedik el istenben, hogy kell jónak lenni benne, hogyan segíthetem a másikat a dologban.
Nem tudom mi ez a siddhi, de én csak zenét hallgatva és meditálva olyan magas rezgésre tudok jutni, amihez képest egy beextazizott szerelmes szeretkezés élménye két mélyen spirituális, fejlett lelkű embernek közel áll a semmihez.
Csak meditálj, és minden képesség a tiéd lesz.
Éz utána látod majd, hogy ott kezdődik csak az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!