Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Valamilyen tanító jellegű...

Valamilyen tanító jellegű korszakot élünk, vagy mi ez, hogy pár éve ki van fordulva 4 sarkából a világ?

Figyelt kérdés

Ez a covid, meg most ez az orosz-ukrán dolog...

Ezek szerint ennyire nem jó irányba haladunk, hogy ilyen ébresztő jellegű, egész világot érintő dolgok vannak most, amik nem mindennapiak?

Én látom, meg tapasztalom, hogy nem jó irányban haladunk, meg szerintem az egész berendezkedésünk, hogy hogyan élünk stb. nem kedvező, nem jól épül föl. Saját magunknak se kedvez, másoknak se, és akkor pl. a Földről még nem is beszéltünk. Tulajdonképpen saját magunkat nyírjuk.

Előfordulhat, hogy ilyen miatt vannak ezek a nem-mindennapi, megrendítő dolgok, vagy valami más miatt?

Csak mert nem igazán látni változást ezek hatására. Akkor így mi értelme...?

Mit kell megtanulnunk?

2022. márc. 3. 18:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
52%
Honnan tudod, hogy a világnak négy sarka van? (Én pedig miből gondolom, hogy nem?)
2022. márc. 4. 10:09
 22/25 anonim ***** válasza:
66%

Amikor közös őseink közül kettő lemászott a fáról, csak az egyik haladt jó irányba.

Az, amelyik visszamászott.

2022. márc. 4. 10:20
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos amelyik visszamászott, az kipusztult.

A másik is majdnem, csak az 1 millió évvel később.

2022. márc. 4. 10:22
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
„A történelem arra tanít meg bennünket, hogy az emberiség semmit sem tanul a történelemből.“ — Albert Einstein
2022. márc. 4. 11:57
 25/25 anonim ***** válasza:
Túl sokáig énekeltük, hogy "A Föld fog sarkából kidőlni", ezt a héttérhatalmak kívánságnak tekintették és megvalósytották.
2022. márc. 6. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!