Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hétköznapi emberek horoszkópjá...

Bálvány kérdése:

Hétköznapi emberek horoszkópjának tanító elemzése a weben?

Figyelt kérdés

Hol lehet ilyeneket találni? Melyik weboldalon, fórumban, csatornán?

Ilyesmire gondolok pl.:

https://www.youtube.com/watch?v=4pRxeZSMA8Q

Tehát a szülött feltesz egy kérdést életével kapcsolatban és a profi úgy ad választ, hogy levezeti miből mit lát.

2021. szept. 30. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Hétköznapi embereket nehéz találni (ha van egyáltalán), mert nem sokan szeretnék a lelkük legmélyét a nagyvilág elé tárni. Ha valaki asztrológusként dolgozik, az soha nem adja ki a kliensek életét, még név nélkül sem. Talán még a pszichológusoknál is szigorúbb a titoktartás, hiszen itt karmáról is szó van.
2021. szept. 30. 23:13
 2/7 A kérdező kommentje:
#2 Nem igazán értem miről írt. Mi abban a titkos, hogy Julika Budapestről kérdi, hogy Zsolti elhagyta a beteges gyerek miatt és most mit csináljon, mi az ő életfeladata? Hol van itt a titok és GDPR? Senkit nem érdekel (és nem is jelenik meg) Juli vezetékneve, szigszáma, vagy anyja neve, lakcíme.............hamár itt tartunk a neten sokkal több a celeb-képlet elemzés, ahol bár konkrét személyről van szó, a személyiségi jogokkal mégsem törődik senki.
2021. okt. 1. 09:18
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Én asztrológus vagyok és nem adom ki egy kliensem életét sem. Rosszul érezném magam tőle. Nyilván, ha papíron megegyezünk vele, hogy felhasználhatom, aláírja, hogy beleegyezik, akkor van rá esély. Viszont akiket eddig elemeztem, mind komoly problémákkal kűzdöttek. Egyikből sem nézem ki azt, hogy beleegyezne, hogy mondjuk csináljak az elemzésből egy Youtube videót.
2021. okt. 1. 10:23
 4/7 A kérdező kommentje:
# Ha nevek, konkrétumok nélkül teszed közzé a képlet elemzésedet akkor ez kit zavar? Személyiségi jogok hol sérülnek?
2021. okt. 1. 10:41
 5/7 A kérdező kommentje:

pl. ez így is működhet:

[link]

2021. okt. 1. 10:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Én szeretek szigorú keretek között dolgozni, a biztonság és kiszámíthatóság érdekében.
2021. okt. 1. 10:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Most így jó pár pontosítás után azt kell írnom, sajnálom hogy a keretekről beszélgetünk, amikor a kérdés nem is arra vonatkozott.
2021. okt. 1. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!