Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Valamilyen tanító jellegű...

Valamilyen tanító jellegű korszakot élünk, vagy mi ez, hogy pár éve ki van fordulva 4 sarkából a világ?

Figyelt kérdés

Ez a covid, meg most ez az orosz-ukrán dolog...

Ezek szerint ennyire nem jó irányba haladunk, hogy ilyen ébresztő jellegű, egész világot érintő dolgok vannak most, amik nem mindennapiak?

Én látom, meg tapasztalom, hogy nem jó irányban haladunk, meg szerintem az egész berendezkedésünk, hogy hogyan élünk stb. nem kedvező, nem jól épül föl. Saját magunknak se kedvez, másoknak se, és akkor pl. a Földről még nem is beszéltünk. Tulajdonképpen saját magunkat nyírjuk.

Előfordulhat, hogy ilyen miatt vannak ezek a nem-mindennapi, megrendítő dolgok, vagy valami más miatt?

Csak mert nem igazán látni változást ezek hatására. Akkor így mi értelme...?

Mit kell megtanulnunk?

2022. márc. 3. 18:32
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
89%
Háborúk mindig is voltak, és lesznek is. Nincs ebben semmi különös. Nézz utána hogy a középkorban mekkora járványok voltak, pl. a pestis, ami összehasonlíthatatlanul rosszabb, mint a koronavírus. Sosem haladtunk jó irányban.
2022. márc. 3. 18:46
 2/25 Humor Herold ***** válasza:
91%

Hát az elmúlt évekbe csak a Covid volt világméretű. A jelenlegi háború két ország között zajlik, és mondjuk úgy hogy foglalkoztatja egész Európát.De más földrészeken nem nagyon foglalkoznak vele az emberek.Persze ez változhat ha változik a háború is.De jelenleg messze nem világméretű.

Régebben sokkal több és nagyobb volumenű világméretű pusztítások voltak az emberiség múltjában.

Talán a globális felmelegedés az, amire lehet mondani manapság is, hogy komoly dolog és világméretű.De mivel nem mindennapos a hatása ezért az embereket nem rémiszti meg...és nem is nagyon érdekli.Hisz nincs előttük,nem látják minden nap minden órában minden percben a hatását.

2022. márc. 3. 18:56
 3/25 anonim ***** válasza:
86%
Amíg a föld létezik,és az emberiség addig sajnos rossz irányba fogunk haladni ugyan úgy
2022. márc. 3. 19:11
 4/25 Humor Herold ***** válasza:
81%

Azért ez nem teljesen igaz. Az ember a sok rossz mellett sok szépet és jót is alkot, szenzációs dolgokat!Folyamatosan fejlődik és fejleszti a világát.Csak mellette van sok rossz is.

Valahol ez is az emberi rossz...hogy csak a rosszat veszik észre az emberek :)

2022. márc. 3. 19:16
 5/25 anonim ***** válasza:
96%

Tesó, az arab világban most is és eddig is folytak háborúk. Szóval háború volt és lesz. Ja de az az ENSZ me az USA felszabadító hadjárata..

Most ez a felkapott, mert a szomszédban van és a nagy medve megunta a 8 éve folyó belviszalyt.

[link]

Európa eddig bszott az egészre, (mi is, a kérdésből levehető, hogy nem is tudtál róla...vagy elfelejtetted). Lekötözött minket az illegális bevándorlás (2015-) meg a covid (2019-) de attól még Ukrajnában ott volt a feszkó. De egy jó kis III.VH-val kecsegtető incidens az már valami.

Ukrajnában az ott élő magyarokat kérdezd hogy milyen bánásmódban részesültek az elmúlt 22 vagyis 31 évben.

Viszonyítási alapnak, mert akkor a többi kisebbséggel sem bántak másképp.

Hogy jó e az irány? Passz másnem kínálunk mint az őshüllők, csak nekünk nem kell külső erő, mint holmi meteor vagy aszteroida. Mi elég nagyok okosak és önállóak vagyunk ahhoz, hogy saját világunk és környezetünk kiirtását véghezvigyuk. A Föld meg köszöni meglesz nélkülünk is.

A Föld szempontjából igazából mindegy hogy mit teszünk, számunkra valamint a földi élővilágra viszont igen egész szr irányba haladunk több ezer éve. És hogy ha ezt tudod, jobb lesz? Tudsz tenni bármit is? Nem hiszem, ezek ismerete kvára keserű ízt hagynak a szájban.

Ebben a szrban kell megtalálni a boldogságot, a búza szemet amit elvethetsz hogy később teremjen. A szr marad de legalább több búza szemed lesz.

2022. márc. 3. 19:16
 6/25 anonim válasza:
100%
Igen, én is így veszem észre. Bár, már én jóval előbb felébredtem.
2022. márc. 3. 19:48
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább totál le vagyok döbbenve, hogy a szeretetteljesség, a térszerű, tükörszerű tiszta tudat és felébrdettség helyett egyre primitívebb, szánalmasabb és tehertételebb fasságokba megy bele az emberiség.

Az én olvasatomban a tanítás nem bánt, a tanítás nem szenvedtet, a tanítás nem otromba, hanem motiváló, kedves, sikerélmények alapján "terel".

2022. márc. 3. 20:05
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Úgy gondolom mindig, mindenki "tanítói korszakban" él. Mert a születéstől a haláláig van lehetősége az embernek, hogy minél mélyebbre jusson a megismerésben, és valahogy kifejezze azt.
2022. márc. 3. 20:05
 9/25 A kérdező kommentje:

"De más földrészeken nem nagyon foglalkoznak vele az emberek"

Átlagemberek lehet hogy nem, de a politika igen, aminek az átlagemberekre is hatása van.

2022. márc. 3. 20:08
 10/25 anonim ***** válasza:
82%

Ajánlom tanulmányozni a történelmet.

Európa elég jól áll.

2022. márc. 3. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!