Milyen oka lehet annak, ha valaki ennyire idegenkedik a létezés fizikai részétől?
Mindne olyantól, ami igazából ahhoz vezet vissza, hogy egy test vagy és életben kell tartanod magad a fizikai világban.
Inni kell, enni kell, legyen fedél a fejed felett, hogy ezeket biztosítani tudd legyen pénzed.
És nem csak idegenkedés, hanem lázadas, meg düh, hogy ilyen dolgokkal egyáltalán foglalkozni kell.
Milyen oka van ennek? Hogy lehet megszüntetni?
(Nem tudom milyen alkategóriába kellett volna, nem tudom jó helyen van-e...az ezotéria tuti 😅 )
Egy spirituális teória szerint, ez abban az esetben fordulhat elő, hogyha több megelőző inkarnációdban olyan világ(ok)ban léteztél, ahol az élet egy pénz nélküli, mindenki számára ideális mederben folyt. Valószínűleg nem kellett a mindennapi betevőért harcolnod, mindent áthatott a szeretet és a béke érzése, stb.
Ezek az emlékek egy bizonyosság szintjén rögzültek az érzelmi testedben, és az ebben a világban tapasztalható negatív működési mechanizmusok miatt egyfajta lázadást és elégedetlenséget váltanak ki belőled.
Tudat alatt érzed, hogy ettől a létezéstől vannak ideálisabbak is, ezért nem tudod elfogadni a jelenlegi rendszert. 🙂
3#+1
Bár ezen a bolygón nem erről van szó.
Ha ezen a bolygón éli meg valaki ezt, mint én is kamaszként, az inkább azért van, mert érzékeled ennek a triviálisságát. Nem kell ehhez más világból való tapasztalat. Bőven elég szembesülni a mostanival, hogy egy normális élőlény fogja a fejét és kérdezze, hogy ez most vicc ugye?.
3-as vagyok újra.
Ha az adott lélek szinte csak a Földi közegben inkarnálódott, akkor nincs viszonyítási alapja és természetesnek fogadja el az itteni, nem túl ideális viszonyokat.
Én erősen esélyes, hogy ilyen emberek között élek. Jószívűek, de sajnos alapvetésként kezelik azt, hogy pl. keményen kell dolgozni, el kell fogadni azt, amit a Földi hatalom diktál (legyen ez bármilyen ellentmondásokkal teli is), talpraesettnek kell lenned, különben értéktelen vagy, stb.
Nekem a legvisszatetszőbb, a párkapcsolatok egészségtelen dinamikája. Ezek általában kisajátítós, játszmázgatós, energiarabló kapcsolatok, ahol nem a feltétel nélküli adás és elfogadás dominál, hanem inkább az önzés.
Csalódások sorozata, de még az öngyilkosoknál is önzőbb, egoistább, nárcisztikusabb személyek, kik a világot és a létet hibáztatják, saját hibáik beismerése helyett. Mind ezt, a felébredés és a megvilágosodás eszméi mögé bújva.
Ők nem felébredtek hanem kiábrándultak a világból ami körülveszi őket. Azt mondják, hogy kiléptek a mátrixból és a piros kapszulát vették be, pedig nyakig benne vannak és színtévesztők is...
Én is ilyen voltam ezért bekaptam meg egy kék M&m's-t azóta tudom hogy ha más nem egom az van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!